Hvordan opprette og formatere en tabell i et Dropbox Paper-dokument

Den enkleste måten å legge til en tabell i Paper-dokumentet ditt på, er å:

1. Skrive «/table» i dokumentet ditt (dette er funksjonen hurtigtillegg-kommandoer).
  2. Legg til ønsket antall rader og kolonner.
    • Hvis du for eksempel vil lage en tabell med 3 kolonner og 4 rader, kan du skrive «/table 3x4»
  3. Trykk på Enter-tasten.
Et eksempel på bruk av /kommandoer til å opprette en tabell.
Når du trykker på Enter, opprettes 3x4-tabellen.

Du kan eventuelt opprette tabellen manuelt.

1. Klikk i en tom linje i dokumentet.
  2. Klikk på rutenett-ikonet (Legg til tabell) i den grå ikonmenyen som dukker opp.

Hvordan formatere tabellen din i Paper

Slik legger du til rader eller kolonner:

1. Klikk hvor som helst i tabellen. Velgeren dukker opp utenfor tabellen.
  2. Hvis du vil legge til én enkelt kolonne, klikker du på +-ikonet øverst i tabellen.
  3. Hvis du vil legge til én enkelt rad, klikker du på +-ikonet til venstre for tabellen.
  4. Hvis du vil legge til flere kolonner eller rader, klikker og drar du +-ikonet.

Slik sletter du rader eller kolonner:

1. Klikk hvor som helst i raden eller kolonnen du vil fjerne. Velgeren dukker opp utenfor tabellen.
  2. Hvis du vil slette en kolonne, klikker du på velgeren over den og deretter på papirkurven.
  3. Hvis du vil slette en rad, klikker du på velgeren til venstre for raden og deretter på papirkurven.
  4. Hvis du vil slette flere rader eller kolonner, holder du nede Skift mens du klikker på flere velgere og deretter på papirkurven.

Slik får du tabellen til å bli full bredde:

1. Klikk hvor som helst i tabellen.
  2. En toveispil dukker opp i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk for å slå full bredde av og på.

Slik endrer du rekkefølgen på rader eller kolonner:

1. Klikk på en celle i raden eller kolonnen du vil endre rekkefølgen på. Velgeren dukker opp utenfor tabellen.
  2. Klikk på velgeren til raden eller kolonnen du vil flytte, og dra den til ønsket posisjon.