Dropbox Paper: Gjenopprett tidligere dokumentversjoner og merk kommentarer som uløst

Oppdatert Dec 12, 2023

Opphavspersoner og redaktører for et Dropbox Paper-dokument kan:

• Se og gjenopprett eldre versjoner av et dokument
  • Se og merk løste kommentarer som uløst

Brukere som kun har kommenterings- eller visningstillatelse, kan ikke gjenopprette endringer eller merke kommentarer som uløst.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enklere å administrere versjonshistorikken til dokumentene dine.

Hvordan se og gjenopprette tidligere versjoner av et Paper-dokument

Før du begynner må du være oppmerksom på at hvis du gjenoppretter en tidligere versjon av dokumentet, slettes nyere versjoner fra versjonshistorikken. Du kan derfor ikke gå tilbake til en nyere versjon etter at du har gjenopprettet en eldre versjon.

Du kan angre en gjenoppretting så lenge dokumentet ikke ble redigert etter at det ble gjenopprettet (av deg eller noen andre). Når du har gjort redigeringer, mister du muligheten til å angre, så sørg for at versjonen du har gjenopprettet, er versjonen du vil ha før du endrer den.

Slik gjenoppretter du en tidligere versjon av et Dropbox Paper-dokument:

1. Åpne et Paper-dokument.
  2. Klikk på «» (ellipse)-ikonet.
  3. Klikk Dokumenterhistorikk.
  4. Under fanen Dokumentendringer finner du listen over tidligere redigeringer.
  5. Klikk på versjonen du vil gjenopprette, og klikk på Tilbakestill til denne versjonen.
  6. Klikk på Angre til hit.

Hvordan se og merke kommentarer som uløst

highlight icon

Merk: Du kan kun merke kommentarer som uløst hvis du har redigeringsrettigheter i Paper-dokumentet.

Slik merker du kommentarer som uløst:

1. Åpne et Paper-dokument.
  2. Klikk på «» (ellipse)-ikonet.
  3. Klikk på Dokumenthistorikk.
  4. Under fanen Kommentarhistorikk finner du listen med løste kommentarer.
  5. Bla til kommentaren du vil markere som uløst, og klikk på Merk som uløst.

Hvorfor finner jeg ikke en tidligere versjon i dokumenthistorikk-vinduet?

Hvis du vil at Dokumentendringer skal vises i Dokumenthistorikk-vinduet, må redigeringen:

• ha skjedd for minst 30 minutter siden
  • ha endret mer enn 500 tegn i dokumentet

Slik angrer du etter at du har gjenopprettet til en tidligere versjon

Slik angrer du etter at du har gjenopprettet et Paper-dokument til en tidligere versjon:

1. Gå tilbake til fanen Dokumentendringer i panelet Dokumenthistorikk.
  2. Klikk på Angre ved siden av Avbryt endringen og gå tilbake til versjonen før denne tilbakestillingen.