Hvordan avbestille et Dropbox-abonnement eller prøveperiode kjøpt på en mobil enhet

Oppdatert Dec 01, 2023

Hvis du brukte telefonen eller nettbrettet til å kjøpe Dropbox eller starte en gratis prøveperiode, må du avbestille abonnementet ditt via iTunes eller Google Play, avhengig av typen enhet.

Finn ut hvordan du avbestiller et Dropbox-abonnementer som du kjøpte på datamaskinen.

Hvis du kjøpte Dropbox på en Android-enhet, kan du avbestille Dropbox-abonnementet eller den gratis prøveperioden ved å følge disse trinnene:
  1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Konto-fanen nederst til høyre.
  3. Trykk på Administrer abonnementet ditt.
  4. Trykk på Slik avbestiller du.
  5. Trykk på Avbestill abonnement nederst på skjermen. Da kommer du til abonnementet ditt på Google Play.
  6. Trykk på Avbestill abonnement.

Du får en e-post på Google-kontoen din hvor du bekrefter av du vil avbestille abonnementet, og kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden.

Finn ut mer om å avbestille abonnementet ditt i Googles hjelpesenter.

Hvis du kjøpte Dropbox på en iPhone, iPad eller annen OS-enhet, kan du avbestille Dropbox-abonnementet eller den gratis prøveperioden ved å følge disse trinnene:
  1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på navet ditt.
  3. Trykk på Abonnementer.
  4. Trykk på Dropbox.
  5. Trykk på Si opp abonnement
    • Hvis du ikke ser en knapp for å kansellere eller du ser en utløpsmelding i rød tekst, er abonnementet allerede kansellert.

Kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden.

Finn ut mer om å avbestille abonnementet ditt i Apples hjelpesenter.

Hva skjer når jeg avbestiller Dropbox-abonnementet eller prøveperioden min?

Hvis du avbestiller Dropbox-abonnementet eller prøveperioden din, eller abonnementet ditt utløper, vil kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden.

Følgende er også tilfelle:

• Du har fortsatt tilgang til alle filer og mapper.
  • Dropbox beholder slettede versjoner av filene dine i 30 dager, i tilfelle du angrer.
  • Hvis du er over den nedgraderte lagringskvoten, vil Dropbox stoppe synkroniseringen av filene dine.