Tilleggsprogrammet Dropbox Security

Oppdatert Jan 12, 2024
person icon

Sikkerhetstilleggsprogrammet kan kjøpes av team med Dropbox Standard eller Business. Funksjonen i sikkerhetstilleggsprogrammet er automatisk inkludert i Dropbox Advanced, Business Plus og Enterprise

Sikkerhetstilleggsprogrammet i Dropbox gir team et ekstra lag med sikkerhet ved å oppdage mistenkt løsepengevirus, klassifisere personlig informasjon og varsle administratorer om mistenkelig aktivitet.
highlight icon

Merknader:

Funksjoner i sikkerhetstilleggsprogrammet for Dropbox

Deteksjon av løsepengevirus

Deteksjon av løsepengevirus bidrar til å forhindre at ondsinnede løsepengevirus-angrep spres, ved å oppdage mistenkelig aktivitet tidlig. Administratorer kan styre løsepengevaredeteksjonsvarsler i administratorverktøyet.

Lær om gjenkjenning av løsepengevirus.

Dataklassifisering

Dataklassifisering hjelper team med å overholde bedriftens regler og statlige bestemmelser ved å automatisk spore og rapportere personopplysninger som er lagret i teammapper, teammedlemsmapper og delte mapper, som for eksempel kredittkort-, pass-, bankkonto- og personnummerinformasjon.

Lær om dataklassifisering.

Sikkerhetsvarsler

Med sikkerhetsvarsler mottar administratorer e-postmeldinger når det oppdages mistenkelig adferd, risikabel aktivitet eller mulig datalekkasje.

Lær om sikkerhetsvarsler.

Slik får du sikkerhetstillegget

Sikkerhetstilleggsprogrammet er tilgjengelig for kjøp for Dropbox Standard-team.

Slik kjøper du sikkerhetstilleggsprogrammet:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Legg til ved siden av Sikkerhetstilleggsprogram i delen Tilgjengelige tillegg.
  4. Klikk på Bekreft.

Du vil bli belastet for tilleggsprogrammet så snart du kjøper, med et proporsjonalt beløp. Neste faktureringsperiode vil abonnementskostnaden inkludere hele prisen til tilleggsprogrammet.