Dropbox Sign Standard-tilleggsprogram

Oppdatert Jul 31, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver funksjonene som er tilgjengelig for kunder på Dropbox Business.

Dropbox Sign Standard-tilleggsprogrammet gir team tilgang til avanserte funksjoner for e-underskrifter, slik at du både kan signere og be om signaturer på nettet, raskt og enkelt.

Funksjoner med Sign Standard-tilleggsprogrammet

Funksjoner med Sign Standard-tilleggsprogrammet inkluderer:

• Integrasjoner: Send signaturforespørsler, lag maler og lagre dokumenter innenfor verktøyene du allerede bruker.
  • Gjenbrukbare maler: Lag ofte brukte dokumenter på sekunder, med lagret formatering og felt.
  • Avansert sikkerhet: Bruk SMS-godkjenning og adgangskoder for underskrivere for å sikre at rett person åpner og signerer dokumentet ditt.

Finn ut mer om funksjonen til Dropbox Sign Standard.

Medlemmer som har Sign Standard-tilleggsprogrammet, vil kunne få tilgang til disse avanserte funksjonene for e-underskrifter på hellosign.com.

Tilordne Sign Standard-tilleggsprogrammet til et teammedlem

Teamadministratorer kan tildele tilleggsprogrammer til teammedlemmer gjennom administratorverktøyet.

Slik gjør du dette for individuelle medlemmer av teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk Ingen tilleggsprogram under Tilleggsprogram, ved siden av personen du vil tilordne et tilleggsprogram til.
  5. Klikk Legg til ved siden av Sign Standard i popup-vinduet som vises.
  6. Klikk på Kjøp nå.
    • Når det er tildelt, vil Ingen tilleggsprogrammer endres til Sign Standard under Tilleggsprogrammer.

Fjern et Sign Standard-tilleggsprogram fra et teammedlem

Slik fjerner du et tilleggsprogram:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk Replay under Tilleggsprogrammer, ved siden av personen du vil fjerne tilleggsprogrammet fra.
  5. Klikk Fjern ved siden av Sign Standard i popup-vinduet som vises.
  6. Klikk på Bekreft.
    • Når den er fjernet, vil Sign Standard endres til Ingen tilleggsprogrammer under Tilleggsprogrammer.

Kjøp eller fjern Sign Standard-tilleggsprogram flere teammedlemmer

Slik legger du til eller fjerner tilleggsprogram for flere teammedlemmer:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Merk av i boksen ved siden av Navn, som vil velge alle teammedlemmer. Fjern merket i boksen ved siden av et medlem du ikke vil inkludere.
    • Klikk Tilleggsprogram for å legge til flere teammedlemmer, og klikk deretter på Bekreft
    • Klikk på Fjern tilleggsprogrammer for å fjerne flere teammedlemmer, og klikk deretter på Bekreft

Du blir belastet proporsjonalt for den inneværende faktureringsperioden når du kjøper tilleggsprogrammet. Ved starten av neste faktureringsperiode vil du bli belastet for hele tilleggsbeløpet, i tillegg til abonnementskostnaden.

Når du fjerner tilleggsprogrammet, vil valget ditt tre i kraft ved neste fornyelse.

Funksjonalitet i administratorverktøyet

Administratorer med Sign Standard-tilleggsprogrammet vil ha tilgang til både administratorverktøyet på dropbox.com og Dropbox Sign-administratorverktøyet.

Dropbox Sign-administratorverktøyet gir deg mulighet til å redigere innstillinger under tre forskjellige kategorier: Rapportering, Innstillinger og Sikkerhet.

Finn ut mer om Sign-administratorverktøyet.

Administratorer som ikke har tilleggsprogramlisensen kjøpt til seg selv, vil ikke kunne se aktivitet for signaturforespørsel på hellosign.com og få tilgang til noen av funksjonene som er tilgjengelige for administratorer i Sign, som å sende påminnelser og redigere underskrivere for ventende signaturforespørsler.

Imidlertid vil de kunne se signaturforespørsler og maler opprettet av teammedlemmer med tilleggsprogrammet i signaturhuben. De vil også ha tilgang til Sign-administratorverktøyet for å endre innstillinger for teammedlemmer.

Signatur-innstillinger

Å bytte Signaturer-innstillingene i Dropbox-administratorverktøyet til «På» eller «Av» vil kun påvirke signaturfunksjonener i Dropbox. Brukere med tilleggsprogrammet vil fortsatt kunne få tilgang til avanserte funksjoner for underskrifter gjennom hellosign.com.

Når denne bryteren er slått av, vil ikke administratorer ha tilgang til signaturhuben på dropbox.com for å se teammedlemmers signaturaktiviteter. I stedet kan du få tilgang til hellosign.com for å administrere teamets signaturdokumenter og maler på startsiden.

Aktivitetslogg

Signaturaktiviteter utført av medlemmer av teamet ditt med tilleggsprogrammet gjennom hellosign.com, vil ikke vises i aktivitetsloggen og ekstern delingsrapport i Dropbox-administratorverktøyet. Du kan få tilgang til denne informasjonen gjennom Rapportering-delen av Dropbox Sign-administratorverktøyet.

Ekstern deling

For å slå av deling av dokumenter utenfor medlemmer av teamet kan teamadministratorer gå til Deling-delen av Innstillinger i Dropbox-administratorverktøyet og slå Få dokumenter signert til «Av». Dette vil forhindre ekstern deling på både Dropbox og Dropbox Sign.

Maler

For å slå av teammedlemmers mulighet til å opprette og redigere maler kan teamadministratorer gå til Signaturer-delen av Innstillinger i Dropbox-administratorverktøyet og slå Opprette og redigere maler til «Av». Dette vil forhindre malredigering og -oppretting på både Dropbox og Dropbox Sign.

Vanlige spørsmål om Sign Standard-tilleggsprogrammet

Hva skjer hvis jeg oppgraderer abonnementet mitt?

Sign Standard-tilleggsprogrammet er kun tilgjengelig på Dropbox Business. Hvis du går fra Business to Business Plus, vil Sign Standard-tilleggsprogram fjernes. Medlemmer av teamet ditt som hadde tilleggsprogrammet, vil miste tilgangen til funksjonen på hellosign.com.

Hva skjer hvis teamet mitt oppløses eller slettes?

Hvis du oppløser eller sletter Dropbox Business-teamet ditt, vil alle medlemmer av teamet miste tilgangen til de avanserte funksjonene for underskrifter på hellosign.com. Hvis du har valgt å kansellere teamet ditt før oppløsning eller sletting, vil du fortsatt kunne bruke Sign Standard-tilleggsprogrammet frem til slutten av faktureringsperioden. Etter dette går teamet i en låst tilstand.

Hva skjer hvis et teammedlem blir fjernet fra teamet?

Når et teammedlem med tilleggsprogrammet er fjernet, vil tilleggsprogrammet bli kansellert ved slutten av gjeldende faktureringsperiode. Som administrator kan du overføre eierskap av denne brukerens filer til et annet medlem av teamet, inkludert dokumenteter og maler opprettet på hellosign.com. Du vil ikke kunne overføre dette tilleggsprogrammet til andre teammedlemmer.

Hvis et teammedlem blir fjernet fra teamet og kontoen deres slettes, vil det fjernede medlemmets Dropbox-konto bli slettet permanent og de vil ikke beholde noen tilgang til signaturmal eller dokument på Dropbox eller Dropbox Sign.

Hvis et teammedlem blir fjernet fra teamet og nedgradert til en Dropbox Basic-konto, vil de fortsatt kunne få tilgang til signaturdokumentene sine på både Dropbox og Dropbox Sign.

Hva skjer hvis teamet mitt er i låst tilstand?

Hvis teamet ditt går i låst tilstand, vil medlemmer av teamet med tilleggsprogrammet miste tilgang til funksjoner på hellosign.com. Hvis et teammedlem bestemmer seg for å forlate teamet mens det er i låst tilstand, og konverterer Dropbox-kontoen sin til en Basic-konto, vil de fortsatt ha tilgang til Dropbox Sign og deres mal- og signaturdokumenter.

Hva skjer hvis jeg nedgraderer abonnementet mitt?

Hvis du nedgraderer fra Dropbox Business til Advanced, eller Standard, vil du miste tilgangen til tilleggsprogrammet, og en forholdsmessig refusjon vil bli gitt.

Jeg har signert en BAA (Business Associate Agreement). Kan jeg fortsatt kjøpe Sign Standard-tilleggsprogrammet?

Hvis du har signert en BAA, vil du kunne kjøpe Sign Standard-tilleggsprogrammet. Tilleggsprogrammet og inkluderte funksjoner for e-underskrifter er imidlertid ikke HIPAA-kompatible, og bør ikke brukes til å behandle beskyttet helseinformasjon (PHI).