Hvordan slette Dropbox-kontoen

Oppdatert Oct 10, 2023

For å slette Dropbox-kontoen permanent følger du instruksjonene for kontotypen din nedenfor. Se hvordan du finner ut hvilket abonnement du har.

Hva skjer når du sletter Dropbox-kontoen din?

Sletting av Dropbox-kontoen din fører til følgende:

• Du vil miste tilgang til kontoen din og vil ikke kunne gjenopprette den etter at den har blitt slettet.
  • Du vil bli logget ut av Dropbox på alle enheter.
  • Kontoen din og fildataene vil bli slettet.
  • Synkroniseringen av filene og mappene dine vil stoppe på alle enheter. Innhold som er synkronisert til datamaskinen din, forblir der – men vil ikke lenger synkroniseres.
  • Filene dine i private mapper vil slettes fra Dropbox-serverne. Ikke noe innhold vil kunne gjenopprettes når du har slettet kontoen din.
  • Filene i de delte mappene vil fortsatt være tilgjengelige for medlemmer i de delte mappene, men du vil ikke lenger kunne få tilgang til eller redigere disse filene.

Hvis du ønsker å si opp abonnementet, men ikke slette kontoen din, kan du finne ut hvordan du sier opp abonnementet i stedet.

Dropbox Basic, Plus, Professional og Essentials

Slik sletter du en Dropbox Basic-, Plus-, Professional- eller Essentials-konto permanent:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Slett konto nederst på siden.
    • Merk: Hvis du har et aktivt abonnement, vil du bli bedt om å si opp dette for å kunne slette kontoen.

Du kan også slette en Dropbox Basic-konto fra Dropbox iOS-appen. Slik gjør du det:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Konto (personikon).
  3. Rull ned og trykk på Slett konto.
    • Merk: Hvis du logget på Dropbox med Google-kontoen din, må du opprette et passord for å bekrefte slettingen av kontoen. Trykk på Send e-post, følg instruksjonene for å opprette passordet ditt og gå tilbake til Dropbox-mobilappen.
  4. Skriv inn passordet ditt.
  5. Trykk på Neste.
  6. Trykk på Slett permanent.
  7. Trykk på Slett for å bekrefte valget ditt.

Dropbox Family

Slik sletter du en Dropbox Family-konto permanent:

1. Avslutte eller forlate Dropbox Family-abonnementet ditt.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Slett konto nederst på siden.

Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

For å permanent slette en Dropbox Standard-, Business-, Advanced- eller Business Plus-teammedlemskonto tar du kontakt med administratoren på teamet ditt som har muligheten til å slette teammedlemmer.
  1. Kontakt Dropbox' kundestøtte for å flytte teamet ditt til låst tilstand
  2. Følg disse instruksjonene for å slette teamet ditt.