Slik bruker du sikkerhetspanelet i Dropbox Passwords

Dropbox Passwords er tilgjengelig for kunder på Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced og Enterprise. Hvis du er på  et team med en forhandlet avtale eller en HIPAA BAA, vil du ikke ha tilgang til Dropbox Passwords, og du vil måtte  ta kontakt med kundestøtte  for å få tilgang.

Du kan vise og få tilgang til opplysninger om kontoene dine i sikkerhetspanelet i Dropbox Passords, der du ser om noen av kontoene dine har vært utsatt for brudd eller har svake eller gjenbrukte passord.

Vise sikkerhetspanelet

Sikkerhetspanelet er bare tilgjengelig i Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen. Slik får du tilgang til sikkerhetspanelet:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på forbokstavene dine øverst til høyre. Det åpnes en rullegardinmeny.
  3. Klikk på Sikkerhetspanel i rullegardinmenyen. Fra sikkerhetspanelet kan du vise brudd og passordvarsler

Brudd-fanen

Under Brudd-fanen kan du se om en konto knyttet til en e-postadresse du har lagret i Passwords, er kompromittert. Hvis du vil bli varslet når en konto har vært utsatt for et brudd, kan du aktivere bruddovervåking.

Passordvarsler-fanen

Under Passordvarsler-fanen kan du filtrere kontoer etter svake, gjenbrukte eller alle passord. Du kan også sortere kontoer A–Å, Å–A eller etter passordstyrke. Klikk på kontonavnet for å vise spesifikke kontodetaljer. Du får se kontoens brukernavn, passord, passordstyrke, URL-adresse og datoen kontoen ble lagt til i Dropbox Passwords.

Bruker du ikke Dropbox Passwords enda? Se hvordan Dropbox gjør det enklere for deg å lagre og synkronisere passord.