Hvordan gjenopprette slettede filer eller mapper i Dropbox

Oppdatert Feb 12, 2024

Slik gjenoppretter du slettede filer eller mapper:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på navnet til den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette.
    • Du kan velge flere filer eller mapper på én gang ved å klikke på avmerkingsikonet.
  4. Klikk på Gjenopprett.
    • Merk: Gjenopprettinger kan ta tid hvis du gjenoppretter et stort antall filer.
highlight icon

Merk: Du kan kun gjenopprette en delt fil hvis du har Kan redigere-tilgang til den. Hvis du har Kan vise -tilgang til en delt fil, kan du ikke gjenopprette den.

Les om versjonshistorikk for å få vite mer om abonnementet ditt.

warning icon

Viktig: Standard filgjenopprettingsperioder og alternativer gjelder ikke filer som er slettet direkte fra Send og spor-funksjonen. Sletting av en fil fra Send og spor er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gjenopprettes når filen er slettet.

Hvis filene dine mangler eller du har et stort antall filer å gjenopprette

Finn ut hvordan du finner eller gjenoppretter forsvunne eller ødelagte filer.

Se denne video for å se hvordan du holder filene dine trygge med Dropbox.