Jeg er i ferd med å gå tom for harddiskplass, hva bør jeg gjøre?

Hvis du ser feilen «Oppstartsdisken din er nesten full» (Mac) eller «Du er nesten tom for diskplass på [stasjonsnavn]» (Windows), er det datamaskinen din som har lite ledig harddiskplass.

Hvis du ser feilen «Dropboxen din er full», er det Dropbox-kontoen din som er tom for lagringsplass.

Du har flere alternativer hvis du går tom for plass:

Bruke selektiv synkronisering

Selektiv synkronisering er en funksjon som lar deg fjerne filer fra harddisken og kun beholde dem i Dropbox-kontoen på Internett. Dette kan hjelpe deg med å frigjøre plass på harddisken din.

Finn ut hvordan du bruker selektiv synkronisering.

Obs! Hvis du bruker Dropbox Pro eller Dropbox Business, anbefaler vi at du bruker smart synkronisering, som er en mer avansert versjon av selektiv synkronisering.

Slette filer fra harddisken din

Hvis du bruker en Mac, er dette Apples instruksjoner for å slette filer og mapper.

Hvis du bruker en PC, er dette Windows' instruksjoner for å slette filer og mapper.

Vil du slette en fil fra Dropbox? Finn ut hvordan.