Slik løser du inn MSI + Dropbox-kampanjen på 100 GB

Oppdatert Oct 19, 2023

Dersom du nylig har kjøpt en MSI-enhet, kan du være kvalifisert for ytterligere 100 GB med Dropbox-lagringsplass.

Slik løser du inn denne kampanjen:

• Klikk på Dropbox-snarveiikonet på skrivebordet for å åpne Dropbox på MSI-enheten din. Deretter kan du enten registrere deg for en Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden eller logge på hvis du allerede har en konto.
  • Du kan også bruke den unike koblingen du får sammen med den nye MSI-enheten din for å laste ned Dropbox. Denne koblingen gjenkjenner kampanjen automatisk.

Vanlige spørsmål

Hvor lenge er kampanjen gyldig?

Kampanjen er gyldig i 90 dager for alle brukere som kjøper og registrerer en ny og kvalifisert MSI-enhet.

Hvilke MSI-enheter er kvalifiserte for Dropbox 100 GB-kampanjen?

Kvalifiserte enheter er datamaskiner, hovedkort, grafikkort og annet utstyr.

Hvis jeg har kjøpt flere enheter som kvalifiserer for kampanjen, kan jeg da innløse det samme tilbudet flere ganger?

Nei. Hver Dropbox-konto kan kun innløse samme type tilbud én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen min til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres når den er innløst.

Kan jeg bruke kampanjen hvis jeg har en overhalt eller brukt enhet?

Nei. Kampanjen er kun tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av den kvalifiserte enheten.

Hvorfor er jeg ikke kvalifisert for kampanjen?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplassen:

• Du kan kun løse inn samme type kampanjetilbud én gang.
    • Du kan for eksempel ikke innløse MSI-kampanjen mer enn én gang for samme Dropbox-konto, selv om du kjøper flere kvalifiserte MSI-enheter.
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret, og eieren har allerede løst inn kampanjen som er knyttet til enheten.
    • Hver enhet kan kun gjøre seg fortjent til kampanjeplass én gang.
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren, er ekskludert fra kampanjen.

Vilkår for Dropbox-kampanjen for MSI-enheter

For MSI-enheter der Dropbox-programmet er forhåndsinstallert, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som oppfyller kriteriene som er definert ovenfor. Kampanjen gjelder for én enkelt privat Dropbox-konto, som i en fastsatt tidsperiode får ekstra lagringsplass (nøyaktig plassmengde og varighet vises ovenfor) i tillegg til lagringsplassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker kan kun benytte seg av én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Det er ikke sikkert at kampanjen er tilgjengelig for brukere som tidligere har mottatt en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra MSI. Når kampanjeperioden utløper, fjernes den ekstra plassen fra brukerens Dropbox-konto automatisk, og kontoen tilbakestilles til regulær kvote. Lær hvordan du kan få mer plass i kontoen din.

Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen, eller i noe annet land eller noen region forbudt ved lov.