Slik løser du inn Seagate + Dropbox-kampanjetilbudet

Oppdatert Feb 01, 2024

Slik genererer du en HAR-fil i Safari:

1. Åpne Safari.
  2. Klikk på Develop øverst til venstre.
highlight icon

Obs! Hvis du ikke ser Develop-rullegardinmenyen, klikker du på Safari øverst til venstre, så på Settings og deretter Advanced-fanen. Merk av i boksen ved siden av Show features for web developers

1. Klikk på Show Web Inspector
  2. Klikk på Nettverk-fanen.
highlight icon

Obs! Fanen Network må være åpen for å gjøre opptak.

1. Gå til siden der du opplever problemet.
warning icon

Viktig: Panelet Network må være åpent under opptaket.

1. Gjengi problemet.
  2. Klikk på Export-ikonet (en pil som peker nedover) og lagre HAR-filen.
  3. Legg ved HAR-filen når du svarer kundestøtten.
highlight icon

Obs! Vi anbefaler å laste opp HAR-filer over 20 MB til Dropbox-kontoen din og dele med en kobling.

Dropbox har inngått samarbeid med Seagate og kan dermed tilby deg en gratis seksmåneders prøveperiode på Dropbox Backup-abonnementetved kjøp av en av deres eksterne harddisker.

Slik løser du inn denne kampanjen:

1. Koble til din nye Seagate-harddisk.
  2. Åpne filutforseken din – Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac) – og gå til Seagate-harddisken.
  3. Klikk på Start_Here.
    • Merk: Hvis du har problemer med Start_Here-ikonet, eller hvis du ikke lenger kan se det på Seagate-disken, kontakter du Seagates kundestøtte.
  4. Følg trinnene for å konfigurere Seagate-harddisken.
    • Sekvensen åpnes i et nettleservindu. Gå gjennom trinnene til du kommer til tilbudssiden.
  5. Klikk på tilbudskoblingen for å sendes til Dropbox-nettstedet og løse inn tilbudet ditt.
  6. Velg en faktureringsperiode.
    • Obs! Dette tilbudet gjelder automatisk for de første seks månedene av Dropbox Backup-abonnementet. Når prøveperioden er over, faktureres du årlig eller månedlig, avhengig av hvilken faktureringsperiode du valgte under konfigureringen.
  7. Opprett en Dropbox-konto eller logg på din eksisterende konto.
  8. Klikk på Installer innstillinger for sikkerhetskopiering.
  9. Fullfør sikkerhetskopieringen av Seagate-harddisken til Dropbox.
    • For å sikkerhetskopiere utvalgte filer eller mapper fra Seagate-harddisken klikker du på Velg mapper
    • For å sikkerhetskopiere hele Seagate-harddisken klikker du på Sikkerhetskopier.

Finn ut mer om sikkerhetskopiering av den eksterne harddisken.