Slik oppretter du rapporter om teamets lagringsplass

Oppdatert Mar 26, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for visse typer administratorer på Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise-abonnementer.

Rapporter om teamets lagringsplass hjelper teamene med å forstå hvilket innhold som bruker teamets lagringsplass. Rapporten viser hvor mye informasjon som er lagret i

• Teammapper
  • Delte mapper (interne eller eksterne)
  • Private mapper
highlight icon

Merk: Eksternt eid innhold opptar teamets lagringsplass bare hvis det  legges til i teamets Dropbox-konto.

Hvem kan lage rapporter om teamets lagringsplass?

Følgende administratorer kan generere denne typen rapport:

• Teamadministratorer
  • Administratorer for brukerbehandling
  • Rapporteringsadministratorer
  • Sikkerhetsadministratorer

Hva er inkludert i en rapport om teamets lagringsplass?

Rapporten inkluderer én enkelt rad for hver mappe. Den viser følgende:

• Bane: Dette er banen til mappen i hver rad. Detaljnivået du ser, varierer etter mappetype.
  • Mappetype: Denne kolonnen beskriver de forskjellige typene mapper:
    • Teammapper: Du vil bare se rotbanen til en teammappe.
    • Delte mapper: Disse delte mappene kan eies internt eller eksternt. Eksternt eide delte mapper inkluderes bare i denne rapporten hvis de er lagt til i teamets Dropbox-konto. Hvis en eksternt eid mappe ikke ble lagt til i teamets Dropbox-konto, teller den ikke mot lagringsplassen din og er ikke inkludert. Du vil se det overordnede rotnivået for mappen som ble delt.
      • Merk: Hver undermappe i en delt teammappe har sin egen rad. Dette betyr at disse mappene og innholdet i dem ikke er i raden til rotteammappen i rapporten. En teammappes totale størrelse inkluderer alt som ligger i den mappen og alle dens delte undermapper.
    • Privat innhold: Dette er teammedlemmenes personlige områder. Banen vil få navn etter teammedlemmet. Dette inkluderer alle filene de har lagt til deres personlige område og eventuell lagringsplass fra Dropbox Backup, hvis de har aktivert den funksjonen.
    • Suspendert privat innhold: Disse private områdene tilhører suspenderte teammedlemmer.
    • Appsandkassemapper: Disse mappene er opprettet av tredjepartsintegrasjoner eller ved å bruke Dropbox API.
    • Arkiverte teammapper: Disse mappene er arkiverte, men teller fortsatt mot lagringsplassen din.
    • Fjernet privat innhold: Disse private mappene tilhører slettede medlemmer med lagring som ennå ikke er overført til et annet teammedlem. Dette innholdet opptar fremdeles teamets lagringsplass.
  • Størrelse (i MB): Dette er mengden data som finnes i denne banen. Ved å legge sammen hver rad i denne mappen vil du se hvor mye av lagringsplassen som brukes.
  • Mappeeier: Denne kolonnen beskriver hvem som eier mappen i denne raden.
    • For private mapper viser den e-postadressen til teammedlemmet. Rapporten viser kun den private mappen til medlemmet du har kjørt rapporten for.
    • For teammapper viser den «Eid av teamet».
    • For delte mapper i teammapper vises også «Eid av teamet».
    • For delte mapper som er eksternt for teamet, viser det e-postadressen til personen som delte mappen med teamet ditt.
  • Antall filer: Denne kolonnen viser antall filer som i denne banen.

Slik oppretter du rapporter om teamets lagringsplass

Slik eksporterer du lagringsdata for medlemmer som en .csv-fil direkte fra administratorverktøyet:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på innhold i venstre sidestolpe.
  4. Klikk eksportere lagringsplass rapport på høyre side.
  5. Klikk på Start eksportering.

Når rapporten er generert, vises den i Dropbox-mappen din med tittelen «Dropbox Business-rapporter». Den får navnet «DD/MM/ÅÅÅÅ/Teamnavn/Rapport om teamets lagringsplass». Ingen andre har tilgang til rapporten, med mindre du deler den med noen. Du får en e-post når rapporten er klar.

highlight icon

Merk: Det kan ta litt tid å generere rapporten hvis teamet består av mange medlemmer. Hvis du ikke mottar en rapport etter en time, kan du prøve å generere rapporten på nytt.