Administrer teammedlemmets harddiskplass

Dropbox-skrivebordsappen gjør filer kun tilgjengelig på nett slik at de ikke tar opp plass på harddisken. Denne artikkelen forklarer hvordan administratorer kan administrere innstillinger for kun på nett for teamet sitt. Se mer om bruk av filer som kun er på nett med Dropbox-systemutvidelsen.

Administratorer har også muligheten til å avinstallere Dropbox-systemutvidelsen fra teammedlemmenes datamaskiner.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Administrer teamets standard filinnstillinger for kun på nett

Teammedlemmer kan administrere sine egne innstillinger for systemutvidelse eller de kan velge La administratoren min administrere denne innstillingen i innstillingene for skrivebordsappen, slik at administratoren velger standardinnstillingene.

La administratoren min administrere denne innstillingen endrer ikke noen eksisterende utvidelsesinnstillinger på teammedlemmets filer. Teammedlemmer kan fortsatt gjøre individuelle filer kun tilgjengelig på nett eller lokalt på sine egne datamaskiner, og gå tilbake til å administrere sine egne innstillinger når som helst.

Slik administrerer du standardinnstillinger for synkronisering for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i venstre sidepanel.
  3. Klikk på Innstillinger i panelet til venstre i administratorverktøyet.
  4. I Innhold-delen klikker du på Synkroniser.
  5. Klikk på den foretrukne standardinnstillingen ved siden av Angi standard for nye filer.
    • Velg Kun på nett på rullegardinmenyen for å gjøre alle nye filer som legges til et teammedlems Dropbox-konto, tilgjengelig kun på nett som standard.
    • Velg Tilgjengelig frakoblet på rullegardinmenyen for å gjøre alle nye filer som blir lagt til et teammedlems Dropbox-konto, tilgjengelig frakoblet som standard.
  6. Ved siden av Lagre harddiskplass automatisk velger du eller Avpå rullegardinmenyen. Denne innstillingen gjør at filer som teammedlemmer ikke har åpnet på noen måneder, automatisk blir tilgjengelig kun på nett.