Hvorfor er det et grått minustegn ved siden av mappen min?

Hvis du ser et grått minustegn ved siden av en synkronisert mappe i Dropbox-mappen på datamaskinen, betyr det at det er en usynkronisert mappe i Dropbox-kontoen din på Internett som har samme navn og er på samme sted.

Hvordan fjerner jeg det grå minustegnet fra mappen min?

Slik fjerner du det grå minustegnet:

1. Bruk selektiv synkronisering til å synkronisere den usynkroniserte mappen til Dropbox-mappen på datamaskinen.
  2. Du ser ordene «konflikt ved selektiv synkronisering» tilføyd til navnet på den synkroniserte mappen på datamaskinen.
  3. Alle filene dine er fortsatt trygge i begge mappene. Her er noen alternativer du kan velge:
  • La dem være som de er, og la én fortsette å ha «konflikt ved selektiv synkronisering» tilføyd til navnet.
  • Endre navnet på konfliktmappen
  • Kombiner filene du trenger fra begge mappene i én mappe