Hvordan prioritere hvilke filer som skal synkroniseres først

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for de som har en Dropbox Professional- eller Business-konto.

Mens en fil synkroniseres, kan du prioritere at den skal synkroniseres før andre, i Dropbox-programmet på datamaskinen. Du vil ikke kunne prioritere mapper eller pakkefiler.

Slik prioriterer du en fil i synkroniseringskøen:

1. Klikk på Finder (Mac) eller Start (Windows), og klikk deretter på Dropbox-mappen.
  2. Dra filen du vil skal synkroniseres og slipp den i Dropbox-mappen.
  3. Når du ser det blå synkroniseringsikonet, høyreklikker du på filen og velger Synkroniser nå.
  4. Denne filen vil prioriteres over alle filer du ikke har valgt å Synkronisere nå.

Obs! Hvis du oppretter en delt kobling til en fil, legges denne filen automatisk i gruppen med prioriterte filer.