Hvordan legge til en administrator fra et annet team som administrator for teamet ditt

Oppdatert Jan 31, 2024

Et Dropbox-team kan legge til en administrator fra et annet team som administrator for teamet. Den nye administratoren blir da en «multiteam-administrator». Den nye administratoren, eller multiteam-administratoren, har de samme mulighetene som en administrator fra ditt eget team, med unntak av følgende:

• Administratoren har ikke tilgang til Fakturering- eller Hjelp-siden i administratorverktøyet
  • Administratoren kan ikke logge seg inn på et teammedlems konto

Vil du gi administratortillatelser til noen på ditt eget team i stedet?Finn ut hvordan.

Slik legger du til (eller fjerner) en administrator fra et annet team

Enkelte typer administratorer kan sende administratorforespørsler til folk på andre team. Slik gjøres det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Betrodde team.
  5. Klikk på Legg til team.
  6. Under Legg til en teamadministrator fra det betrodde teamet, skriver du inn e-postadressen til administratoren du vil legge til.
  7. Klikk på La det betrodde teamet få tilgang til administratorverktøyet mitt.
  8. Klikk på Fortsett.
  9. Godta vilkårene ved å merke av i boksen.
  10. Klikk på Send forespørsel.

Den andre administratoren mottar et varsel via e-post, og dette varselet sender vedkommende til Betrodde team-siden, hvor forespørselen kan godtas.

Hvis du vil fjerne administratoren fra teamet ditt, går du til Betrodde team-siden og klikker på Tilbakekall tilgang ved siden av navnet til administratoren.

Hvordan legge til (eller fjerne) deg selv som administrator for et annet team

Av sikkerhetshensyn kan du ikke legge til deg selv som administrator for et annet team. Kontakt det andre teamets administrator, og be vedkommende følge trinnene for å legge deg til.

Slik fjerner du deg selv som et annet teams administrator:

1. Logg deg inn på det andre teamets administratorverktøy.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Betrodde team.
  4. Klikk på Fjern team ved siden av teamet du vil fjerne deg selv fra.