Slik administrerer du apper for Dropbox-teamkontoene dine

Oppdatert Jan 26, 2024

Som administrator av Dropbox-team kan du administrere apper for teamet ditt fra siden App-tillatelser i administratorverktøyet. Herfra kan du blokkere eller tillate apper og administrere teamets innstillinger for spesifikke apper.

Blokkere apper

Du kan velge å blokkere teamets mulighet til å koble til apper generelt, eller bare blokkere spesifikke apper.

highlight icon

Merknader:

• Blokkering av apper kobler ikke fra teammedlemmer som allerede er koblet til en app.
  • Hvis du blokkerer apper, kan teammedlemmer fortsatt vise apper i App Center, men de kan ikke koble til dem.
  • Google Kalender, Outlook Kalender og Kontakter er tillatt som standard og kan ikke blokkeres, selv om du velger å blokkere teamets mulighet til å koble til apper generelt.
  • Hvis teamet bruker den gamle utgaven av Dropbox Paper: Følg instruksjonene i denne artikkelen for å blokkere eller tillate Dropbox Paper. Hvis teamet bruker 2020-utgaven av Dropbox Paper: Følg instruksjonene nedenfor.

Slik blokkerer du teamets mulighet til å koble til apper generelt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på App-tillatelser under Apper.
  5. Klikk på rullegardinmenyen under Standardtillatelse for apper som er oppført i App Center, og velg Blokker.

Slik blokkerer du teamets mulighet til å koble til spesifikke apper:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på App-tillatelser under Apper.
  5. Klikk på avmerkingsboksen ved siden av appen(e) du vil slå av eller på.
  6. Klikk på Blokker.

Administrere tilpassede apper

Slik administrerer du apper som ikke er tilgjengelige i App Center:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på App-tillatelser under Apper.
  5. Klikk på fanen Andre apper.
  6. Klikk på Legg til unntak.
  7. Angi app-nøkkelen eller app-ID-en.
    • Hvis du ikke kjenner app-nøkkelen eller app-ID-en, følger du instruksjonene nedenfor for å finne den.
  8. Klikk på Neste.
  9. Klikk på Tillat eller Blokker.
  10. Klikk på Legg til.

Det er tre måter å finne app-nøkkelen eller app-ID-en på:

• Teammedlemmer kan finne app-ID-en når de prøver å koble til en app. App-ID-en er oppført på siden for appautorisering med prefikset «dbaid».
  • Administratorer kan finne app-ID-en på Aktivitetsiden i administratorverktøyet. Søk etter Kunne ikke koble til app for medlem i feltet Aktiviteter. App-ID-en blir oppført i kolonnen Aktivitet nedenfor.
  • App-eiere kan finne app-nøkkelen på appens side i app-konsollen.

Administrere appens innstillinger

Noen apper har egne tilleggsinnstillinger.

Slik administrerer du app-innstillinger:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på App-tillatelser under Apper.
  5. Klikk på Rediger innstillinger ved siden av appen(e) du vil redigere.
  6. Gjør endringene dine og klikk på Lagre når du er ferdig.