Administrer appintegrasjoner og Dropbox Extensions som Dropbox Business-administrator

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du administrere appintegrasjoner (for eksempel Slack og Zoom), filredigeringsapper (for eksempel Google Dokumenter) eller Dropbox Extensions for hele teamet ditt.

App-integrasjoner er som standard aktivert for teamet ditt, med mindre du administrerer et team som har mer enn 500 lisenser.

Slå app-integrasjoner og Dropbox Extensions på eller av for hele teamet ditt

Slå app-integrasjoner og Dropbox Extensions på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper og utvidelser under Integrasjoner.
  5. Still på Av eller .

Merknader:

• Hvis et teammedlem allerede er koblet til en app eller utvidelse i innstillingene sine, kobles ikke vedkommende fra hvis den slås av. Det hindrer kun teammedlemmer som aldri har koblet seg til i å koble seg til i fremtiden. På samme måte kobles ikke teammedlemmer automatisk til hvis den slås på, men det gir dem muligheten til å koble seg til i fremtiden.
  • Hvis teamet ditt har tilgang til App Center og du slår av appintegreringer, kan medlemmene fortsatt se tredjepartsapper i App Center, men ikke koble til dem.

Finn ut hvordan teammedlemmer kan koble til/koble fra Slack med Dropbox.

Finn ut hvordan teammedlemmer kan koble til/koble fra Zoom med Dropbox.

Endre hvordan teammedlemmer kan bruke filredigeringsapper

Du kan slå filredigeringsapper (for eksempel Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner) av eller på for hele teamet ditt, slik at de er i stand til eller ikke er i stand til å opprette disse filtypene fra Dropbox. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Apper for redigering av filer under Integrasjoner.
  5. Bruk nedtrekksmenyen til å velge teaminnstilling:
    • Opprett og rediger gjør det mulig for teammedlemmer å opprette Google Dokumenter/Regneark/Presentasjoner fra Dropbox
    • Skrivebeskyttet gjør det mulig for teammedlemmer å vise Google Dokumenter/Regneark/Presentasjoner som er opprettet i Dropbox, men ikke redigere eller opprette dem

Finn ut hvordan teammedlemmer kan koble til/koble fra Google Dokumenter/Regneark/Presentasjoner med Dropbox.

Slå av integrasjoner for bestemte teammedlemmer

Slik slår du av integrasjoner for et bestemt teammedlem:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer
  4. Klikk på navnet til teammedlemmet.
  5. Under Tilkoblede apper, klikker du på X-en til høyre for appen du vil koble fra.

Se teamets tilkoblede apper og Dropbox Extensions

Slik ser du de tilkoblede appene og Dropbox Extensions for hele teamet:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på nedtrekksmenyen Bla gjennom aktiviteter.
  5. Klikk på Apper.
  6. Klikk på Tilkoblet integrasjon for medlem.

Du vil se en liste over teammedlemmer med tilkoblede apper og hvilke apper de er koblet til.

Slik ser du appene som et bestemt teammedlem er koblet til:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer
  4. Klikk på navnet til teammedlemmet.

Du vil se de tilkoblede appene til vedkommende og når de ble koblet til under Nylig aktivitet