Slik angir du enhetsgodkjenninger for Dropbox-teammedlemmer

Oppdatert Mar 11, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for kunder med Dropbox Advanced, Business Plus og Enterprise.

Med enhetsgodkjenninger kan enkelte typer administratorer administrere enhetene som teammedlemmer bruker for å få tilgang til Dropbox-teamkontoene sine. Finn ut mer om enhetsgrenser for brukere på forskjellige Dropbox-abonnementer.

Slik konfigurerer du enhetsgodkjenninger for teamet ditt

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Rull til avsnittet Enheter og klikk på Enhetsgodkjenninger.
  5. I avsnittene Datamaskiner og Mobile enheter åpner du rullegardinlistene til høyre for å velge hvor mange datamaskiner og mobile enheter hvert teammedlem skal kunne koble til Dropbox via skrivebordsprogrammet og mobilappen.
  6. I avsnittet Frakoblede enheter åpner du rullegardinlisten og velger hva som skal skje når et medlem kobler fra en datamaskin eller mobil enhet fra Dropbox:
    • Fjern enheten: Enheten teller ikke lenger mot grensen.
    • Enheten skal fortsatt være godkjent: Enheten teller mot grensene helt til en administrator fjerner enheten manuelt.
  7. I avsnittet Enhetsoverskudd åpner du rullegardinlisten for å velge hva som skal skje hvis et medlem allerede har overskredet en av grensene (f.eks. da de ble med i teamet eller da en administrator senket grensen):
    • Fjern de eldste enhetene: De eldste enhetene (sortert etter siste aktivitet) blir fjernet og koblet fra, slik at grensen overholdes.
    • Fjern alle enheter: Alle enheter blir fjernet og koblet fra.
    • Legg dem til i unntakslisten: Medlemmene kan koble til så mange enheter de vil.
  8. I avsnittet Unntaksliste klikker du på Ingen unntakfor å velge hvilke medlemmer (om noen) som kan koble til så mange enheter de vil. Skriv inn begynnelsen på navnet eller e-postadressen til hvert enkelt medlem, klikk på navnet eller e-postadressen som fylles ut automatisk for å legge det til, og klikk på Ferdig når du har lagt til alle.
  9. Klikk på Lagre nederst til høyre for å bekrefte endringene.
highlight icon

Obs! Enhetsgodkjenninger påvirker bare Dropbox-skrivebordsappen og -mobilappen. De påvirker ikke noen annen app eller dropbox.com.

Slik begrenser du teammedlemmer til én Dropbox-konto per datamaskin

Hvis du vil unngå at teammedlemmene får tilgang til både en privat og en arbeidsrelatert Dropbox-konto på datamaskinen via skrivebordsprogrammet, kan du velge å tillate bare én konto på hver datamaskin.

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Gå til avsnittet Enheter , og klikk på Flere kontoer.
  5. Sett Flere kontoer til Av.
  6. Klikk på Lagre nederst til høyre for å bekrefte endringene.
highlight icon

Obs! Kun kontoen som medlemmet logget på først, forblir pålogget. Den andre kontoen som medlemmet logget på, blir logget av. Dette påvirker ikke Dropbox-mobilappen eller dropbox.com.