Invitere andre til Dropbox Business-teamet

Når du har opprettet Dropbox Business-teamet, kan du begynne å invitere brukere i bedriften eller organisasjonen til å bli med i teamet.

Hvordan invitere andre til å bli med i Dropbox Business-teamet

Du må ha en lisens for hver person du inviterer til Dropbox Business-teamet. Du kan invitere medlemmer enkeltvis eller gruppevis via en CSV-fil (et regneark).

Inviter medlemmer enkeltvis til teamet

Slik inviterer du nye medlemmer til Dropbox Business-teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Skriv inn e-postadressene til de du vil invitere, og klikk på Send invitasjoner.

Hvis noen allerede har en Dropbox-konto de bruker for arbeid, kan de konvertere en eksisterende privat Dropbox-konto til en Dropbox Business-konto. Eventuelt kan de opprette en helt ny konto.

Obs! Hvis en Dropbox-bruker allerede er med i et annet Dropbox Business-team, kan du ikke invitere vedkommende til teamet ditt. Prøv å invitere en annen e-postadresse.

Inviter medlemmer gruppevis til teamet

Du kan invitere nye medlemmer til Dropbox Business-teamet ditt gruppevis ved å fylle ut og laste opp en regnearkmal med e-postadresse, fornavn, etternavn og gruppe (eller team) for hvert medlem. Slik gjør du det:

1. Logg deg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Klikk på Importer CSV-fil.
  6. Klikk på Last ned mal for å fylle ut CSV-filen.
  7. Importer den utfylte CSV-filen
  8. Klikk Fortsett.
  9. Klikk på Send invitasjoner.

Hvordan administrere forespørsler om medlemskap for Dropbox Business-teamet

I tillegg til at administratorer kan invitere brukere til å bli med i et Dropbox Business-team, kan også brukerne selv be om å få bli med i teamet ved hjelp av en forespørsel om medlemskap

Gå gjennom nye forespørsler om medlemskap

Dropbox Business-administratorer kan manuelt godkjenne utestående forespørsler.

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Tillat

Det er for øyeblikket ingen måte å manuelt nekte forespørsler om medlemskap på. Du må la forespørselen være som den er.

Endre innstillinger for forespørsel om medlemskap

Administratorer for Dropbox Business-team og gratis team styrer innstillingene for forespørsel om medlemskap.

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy (betalt) eller Team (gratis).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Medlemskap (betalt) eller Innstillinger for godkjenning av medlemskap (gratis).
  5. Velg hvordan brukere kan finne og bli med i teamet.