Invitere andre til Dropbox Business-teamet

Når du har opprettet Dropbox Business-teamet, kan du begynne å invitere brukere i bedriften eller organisasjonen til å bli med i teamet. Du kan invitere medlemmer enkeltvis eller gruppevis. Du må ha en lisens for hver person du inviterer til teamet.

Obs! Hvis en Dropbox-bruker allerede er med i et annet Dropbox Business-team, kan du ikke invitere vedkommende til teamet ditt. Den brukeren kan enten bli medlem av teamet ditt ved å bruke en annen e-postadresse eller forlate sitt nåværende team.

Invitere medlemmer enkeltvis til teamet via e-post

Slik inviterer du nye medlemmer til Dropbox Business-teamet ditt via e-post:

1. Logg deg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Skriv inn e-postadressene til de du vil invitere, og klikk på Send invitasjoner.

Merknader:

Invitere medlemmer gruppevis til teamet via en kobling med invitasjon til teamet

Hvis teamet ditt har et Dropbox Business Standard- eller Advanced-abonnement, kan du invitere medlemmer gruppevis via en kobling med invitasjon til teamet. Alle som mottar denne koblingen, kan bli med i teamet ditt. Slik oppretter du en kobling med invitasjon til teamet:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Velg en utløpsdato for koblingen med rullegardinmenyen nedenfor Få tak i kobling for å invitere.
  6. Klikk på Opprett kobling.
  7. Klikk på Kopier kobling.
  8. Del koblingen med andre på den måten du foretrekker å kommunisere.

Invitere medlemmer gruppevis til teamet med en CSV-fil

Du kan invitere nye medlemmer til Dropbox Business-teamet ditt gruppevis ved å fylle ut og laste opp en regnearkmal med e-postadresse, fornavn, etternavn og gruppe (eller team) for hvert medlem. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Klikk på Importer CSV-fil.
  6. Klikk på Last ned mal for å fylle ut CSV-filen.
  7. Importer den utfylte CSV-filen.
  8. Klikk på Fortsett.
  9. Klikk på Send invitasjoner.

Administrere forespørsler om medlemskap

I tillegg til å invitere brukere til å bli med i et Dropbox Business-team, kan administratorer styre hvordan brukere finner og blir med i teamet.

Slik endrer du hvordan brukere kan finne og bli med i teamet:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Medlemskap.
  5. Slå innstillingen du vil endre, av eller på.
    • Hvis du slår på Kollegaer kan finne teamet, vil brukere være i stand til å oppdage teamet ditt og be om å få bli med. Hvis du merker av i boksen under denne innstillingen, kan brukere på bedriftens domene automatisk bli med uten godkjenning.

Slik godkjenner eller avviser du utestående forespørsler manuelt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Administrer i boksen med tittelen [x] medlemmer på vent.
  5. Under Forespørsler om å bli medlem, klikker du på Send invitasjon eller Avvis ved siden av forespørslene du vil godkjenne eller avvise.

Slik avbryter du en invitasjon som ikke er tatt imot ennå:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Administrer i boksen med tittelen [x] medlemmer på vent.
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av invitasjonen du vil avbryte.
  6. Klikk på Avbryt invitasjon.