Slik inviterer du folk til Dropbox-teamkontoen din

Oppdatert Mar 11, 2024
Visse typer administratorer kan invitere andre til en Dropbox-teamkonto. Teammedlemmer kan invitere andre til en Dropbox-teamkonto hvis en administrator tillater det.

Slik inviterer du folk til Dropbox-teamet ditt hvis du er administrator

Administratorer kan invitere personer enkeltvis per e-post eller gruppevis med en CSV-fil. Følg instruksjonene nedenfor for metoden du velger.

Slik inviterer du noen enkeltvis:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Skriv inn e-postadressen til personen(e) du ønsker å invitere.
  6. Klikk på Inviter [x] person eller Inviter [x] personer.

Slik inviterer du folk gruppevis med en CSV-fil:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Importer CSV-fil til høyre.
  5. Klikk på Last ned mal for å fylle ut CSV-filen.
  6. Importer den utfylte CSV-filen.
  7. Klikk på Fortsett.
    • Du ser et vindu som forteller deg hvor mange invitasjoner du sender, og hvor mange lisenser du har.
  8. Klikk på Inviter.

Finn ut hvordan du administrerer medlemsinnstillinger for Dropbox-teamkontoen din.

highlight icon

Merk: Invitasjoner som ikke har blitt akseptert ennå, vises i listen over ventende medlemmer.

Slik inviterer du folk til Dropbox-teamet ditt hvis du er et teammedlem

Teammedlemmer kan invitere personer enkeltvis med e-posten deres hvis administratoren tillater det. Slik gjør du det:

1. Logg Dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Vis team og grupper.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
    • Hvis du ikke ser Inviter medlemmer, kan det hende at administratoren har deaktivert denne funksjonen for teamet ditt. Klikk i stedet på Foreslå medlemmer for å sende et forslag til teamadministratoren.
  5. Skriv inn e-postadressen til personen(e) du ønsker å invitere.
  6. Klikk på Inviter til å bli med.

Vanlige spørsmål om teaminvitasjoner

Er det en grense på antall personer du kan invitere til Dropbox-teamet ditt?

Alle som legges til i teamet, tar opp en av teamets lisenser. Dette inkluderer ventende invitasjoner og suspenderte medlemmer.

Hvis du ikke har en ekstra lisens når du inviterer noen til teamet, blir du belastet for en. Dette gjelder ikke for team som betaler ved manuell fakturering. For disse teamene må kontoansvarlig legge til flere lisenser hvis alle er brukt.

Hva skjer hvis du har en inaktiv lisens?

Inaktive lisenser fjernes ikke automatisk. Enkelte typer administratorer kan legge til eller fjerne lisenser i administratorverktøyet.

Kan jeg invitere noen som er medlem av et annet Dropbox-team?

Du kan ikke invitere et medlem til teamet ditt som allerede er på en annen Dropbox-teamkonto. For å bli en del av teamet ditt må han eller hun bruke en annen e-postadresse eller forlate sitt nåværende team.

Hvis en administrator prøver å legge til et teammedlem som allerede er med i et Dropbox-team, får vedkommende en feilmelding som sier at e-posten allerede er invitert av et annet team.

an jeg legge til noen i Dropbox-teamet mitt ved å bruke «Sign in with Apple»?

Hvis medlemmet du ønsker å invitere, brukte Sign in with Apple og skjulte e-postadressen sin, må vedkommende oppdatere e-postadressen for å kunne bli lagt til i Dropbox-teamet ditt. Du kan ikke legge til noen med en e-postadresse som slutter på @privaterelay.appleid.com, i et Dropbox-team.