Nettverkskontroll

Oppdatert Jan 19, 2024
person icon

Denne artikkelen diskuterer en funksjon som bare er tilgjengelig for kunder på Dropbox Enterprise.

Nettverksstyring er en sikkerhets- og tilgangsfunksjon tilgjengelig for kunder med Dropbox Enterprise. Med denne funksjonen kan IT-administratorer administrere hvilke Dropbox-kontoer som kan brukes på bedriftens nettverk. Ved å bruke proxy- eller CASB-leverandøren din, kan du spesifisere hvilke teammedlemskontoer som kan logge på og synkronisere via dropbox.com eller Dropbox-skrivebordsappen.

Hvem kan bruke nettverksstyring?

Nettverksstyring er utelukkende tilgjengelig for Enterprise-team. Administratorer kan konfigurere nettverksstyring for å hjelpe til med å administrere hvordan medlemmene av teamet får tilgang til Dropbox.

Hvordan kommer jeg i gang med nettverksstyring?

Når du vil konfigurere nettverksstyring, kontakter du Dropbox-kundeansvarlig for Enterprise-kontoen din. De kan gi deg tidlig tilgang til denne funksjonen og detaljerte instruksjoner angående konfigureringen.

Når Dropbox-kundeansvarlig for din Enterprise-konto har gitt deg tidlig tilgang, følger du disse instruksjonene for å komme i gang:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Nettverksstyring.
  5. Aktiver nettverksstyring.
  6. Konfigurer proxy- eller CASB-leverandøren din for å legge til en tilpasset HTTP-topptekst for Dropbox-trafikk fra nettleseren og skrivebordsklienten.

Finn ut mer om domenene som Dropbox bruker i offisiell kapasitet.

Dropbox vil nå blokkere trafikk som ikke er tilknyttet riktig Enterprise-team.

highlight icon

Merk: Hvis ikke Dropbox-skrivebordsappen oppdateres automatisk etter at nettverksstyring er aktivert, kan du legge til følgende registernøkkel med hvilken som helst verdi [HKLM\SOFTWARE\Dropbox\IgnoreUnknownRevocationErrors]. Registernøkkelen fungerer bare hvis nettverksstyring allerede er aktivert.

Hvem er leverandørene av nettverksstyring?

Selv om det er mange leverandører av proxy eller CASB (cloud access security broker), har vi bekreftet at følgende støtter Dropbox i øyeblikket:

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan bruke Dropbox på nettverket mitt?

Hvis du er medlem av et Enterprise-team og har problemer med å få tilgang til Dropbox, kan du kontakte bedriftens IT-avdeling.

Hvis du ikke er medlem av et Enterprise-team, og du ser feilen Bedriften din administrerer nå Dropbox-trafikk, kontakter du Dropbox sin kundestøtte.