Nettverkskontroll

Denne artikkelen omhandler en funksjon som kun er tilgjengelig for Dropbox Business-team med et Enterprise-abonnement.

Finn ut mer ut om de nye Dropbox Business-abonnementene.

Nettverksstyring er en funksjon for sikkerhet og tilgang som er tilgjengelig for Dropbox Business-team på et Enterprise-abonnementet. Med denne funksjonen kan IT-administratorer administrere hvilke Dropbox-kontoer som kan brukes på bedriftens nettverk. Ved å bruke proxy- eller CASB-leverandøren din, kan du spesifisere hvilke teammedlemskontoer som kan logge på og synkronisere via dropbox.com eller Dropbox-skrivebordsappen.

Hvem kan bruke nettverksstyring?

Nettverksstyring er utelukkende tilgjengelig for Enterprise-team. Teamadministratorer kan konfigurere nettverksstyring for å hjelpe til med å administrere hvordan medlemmene av teamet får tilgang til Dropbox.

Hvordan kommer jeg i gang med nettverksstyring?

Når du vil konfigurere nettverksstyring, kontakter du Dropbox-kundeansvarlig for Enterprise-kontoen din. De kan gi deg tidlig tilgang til denne funksjonen og detaljerte instruksjoner angående konfigureringen.

Når Dropbox-kundeansvarlig for din Enterprise-konto har gitt deg tidlig tilgang, følger du disse instruksjonene for å komme i gang:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Nettverksstyring.
  5. Aktiver nettverksstyring.
  6. Konfigurer proxy- eller CASB-leverandøren din for å legge til en tilpasset HTTP-topptekst for Dropbox-trafikk fra nettleseren og skrivebordsklienten.

Finn ut mer om domenene som Dropbox bruker i offisiell kapasitet.

Dropbox vil nå blokkere trafikk som ikke er tilknyttet riktig Enterprise-team.

Hvem er leverandørene av nettverksstyring?

Selv om det er mange leverandører av proxy eller CASB (cloud access security broker), har vi bekreftet at følgende støtter Dropbox i øyeblikket:

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan bruke Dropbox på nettverket mitt?

Hvis du er medlem av et Enterprise-team og har problemer med å få tilgang til Dropbox, kan du kontakte bedriftens IT-avdeling.

Hvis du ikke er medlem av et Enterprise-team, og du ser feilen Bedriften din administrerer nå Dropbox-trafikk, kontakter du Dropbox sin kundestøtte.