Slik suspenderer du et Dropbox-teammedlem

Oppdatert Jan 23, 2024

Visse typer Dropbox-administratorer kan suspendere et Dropbox-teammedlem.

Suspenderte teammedlemmer mister tilgangen til Dropbox-teamkontoen sin, inkludert alle filer, mapper og Paper-dokumenter. Følgende er også tilfelle for kontoen:

• Den kan suspenderes senere
  • Er logget av alle enheter
  • Den vil fortsatt fungere med delte mapper og delte koblinger

Hvis du vil gjenopprette slettede filer fra en suspendert konto, kan du gjøre det helt til perioden for versjonshistorikk avsluttes (180 dager for de fleste team).

Slik suspenderer du et teammedlem

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer-fanen.
  4. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av navnet til brukeren du ønsker å suspendere.
  5. Klikk på Suspender medlem.
  6. Velg Suspender, og velg om du vil slette denne brukerens filer fra eventuelle enheter de kan ha logget på.
  7. Klikk på Suspender igjen.

Slik opphever du suspendering av eller sletter et suspendert teammedlem

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer-fanen.
  4. Klikk på Medlemstype-nedtrekksmenyen og velg Suspendert.
  5. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av navnet til den aktuelle brukeren.
  6. Klikk påOpphev suspendering av medlem eller Slett medlem.

7.   Klikk på Opphev suspendering eller Slett.

Hvis du opphever suspenderingen av et teammedlem, får vedkommende umiddelbart tilgang til kontoen sin. Hun eller han mottar en e-post om at kontoen er aktiv igjen, og vedkommende kan logge på med sitt eksisterende passord (med mindre teamet ditt bruker SSO).

Hva bør jeg gjøre hvis kontoen min er suspendert?

Hvis du er medlem av et team og kontoen din har blitt suspendert, vil du motta en e-post som opplyser om dette. Hvis du har en privat Dropbox-konto, vil ikke suspensjonen på bedriftskontoen din påvirke den.

Hvis du trenger tilgang til kontoen, må du snakke med bedriftens administrator. Kan du ikke logge på for å se administratorene? Prøv å ta kontakt med organisasjonens kundeservice, IT-avdeling eller ledelsen for å få mer hjelp.

Hva skjer hvis jeg bruker Active Directory?

Endringer som gjøres for brukerstatus i Active Directory, sendes bare til Dropbox Business-kontoer hvis du bruker Dropbox AD Connector eller et tredjepartsprogram. I de fleste tilfeller vil endringer av brukerstatus bare bevege seg i én retning (fra Active Directory til Dropbox Business-kontoer), men dette avhenger av programvaren du bruker.