Hvordan administrerer jeg Dropbox Business-teamets delte koblinger?

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du kontrollere delte koblinger som teammedlemmer oppretter fra Dropbox Business-kontoer.

Fjern en delt kobling fra siden med forhåndsvisning

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på den delte koblingen du ønsker å fjerne.
  3. Klikk på (ellipse)-ikonet oppe i høyre hjørne.
  4. Klikk på Fjern kobling.
  5. I hurtigvinduet klikker du på Slett for å bekrefte.

Når du har fjernet den delte koblingen, vil teammedlemmet motta et e-postvarsel som informerer dem om at koblingen ble fjernet og at det delte innholdet ikke lenger vil være tilgjengelig fra den koblingen.

Fjern en delt kobling fra administratorverktøyet

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Logg på som brukeren som opprettet koblingen.
  3. Etter å ha logget på som brukeren, klikker du på Deling.
  4. Åpne Koblinger-fanen.
  5. Klikk på (ellipse)-ikonet til høyre for koblingen du vil fjerne.
  6. I hurtigvinduet klikker du på Slett kobling for å bekrefte.