Hva skjer når en bruker blir med på Dropbox-teamkontoen min?

Oppdatert Oct 30, 2023

Etter at du har invitert en bruker til å bli med i Dropbox-teamkontoen, vil vedkommende kunne bli med i teamet. Brukeren kan enten overføre en eksisterende konto til en Dropbox-teamkonto eller opprette en ny konto med e-postadressen vedkommende bruker på jobben.

Hvis brukeren velger å overføre en eksisterende konto, vil vedkommende få muligheten til å slå sammen eksisterende filer med Dropbox-teamkontoen eller opprette en ny Dropbox Basic-konto for disse filene.

Nye medlemmer vil automatisk ha tilgang til innholdet i teamområdet og enhver mappe som deles direkte med dem.

Hva om medlemmet har et betalt abonnement?
Hvis et medlem som blir med i et team har et betalt Dropbox-abonnement når vedkommende blir medlem av teamet, får medlemmet en justert tilbakebetaling for den ubenyttede perioden, kreditert kortet som ble brukt til å betale for tjenesten.