Passordkontroll for Dropbox-teamkontoer

Oppdatert Jan 18, 2024

Passordkontroll hjelper administratorer med å holde Dropbox-teamkontoen deres sikker ved å kreve at teammedlemmer angir sterke passord. Passordkontroll er tilgjengelig for kunder med Dropbox Advanced, Business Plus, Education og Enterprise.

Slik slår du på passordstyring:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Passord.
  5. Under Passordkontroll velger du Veldig sterkt.

Hvis du endrer passordstyrken, må alle teammedlemmer opprette nye passord som oppfyller innstillingen for passordkontroll. Teammedlemmene vil varsles via e-post og deretter logges ut av eventuelle nettøkter. De må opprette nye passord når de logger inn igjen.

highlight icon

Obs! Teammedlemmene vil fortsatt være logget inn på alle enheter som er knyttet til kontoene deres.

Passordinnstillingene «Moderat» og «Veldig sterkt»

Dropbox har laget et verktøy for å analysere passordstyrke. Verktøyet sammenligner passordene med en database med ord, navn, mønstre og tall som ofte brukes som passord. Hvis passordet som en bruker prøver å velge er vanlig, ber verktøyet vedkommende om å skrive inn noe mer unikt og vanskelig å gjette.

Den beste kontosikkerheten for teamene får man ved å bruke innstillingen Veldig sterkt.

Finn ut mer om hvordan Dropbox bruker teknologien til å sørge for at kontoene er trygge.