Hva er personsidene?

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Dropbox Business-brukere.
Personsidene viser filer, mapper, møter og oppdateringer som du og personen som eier siden du ser på deler, i Dropbox-skrivebordsappen. Du kan også sende en Slack, e-post eller opprette et Zoom-møte med det teammedlemmet direkte fra personsiden til vedkommende.

Du kan se personsidene for hvert medlem av teamet ditt. De viser følgende informasjon:

• Kontaktinformasjon og kalenderen til personen som eier siden du viser
  • Delt innhold, deriblant innhold vedkommende har delt med deg og samarbeidet med deg om i løpet av de siste 90 dagene
  • Nylig aktivitet på delt innhold og tilhørende aktivitetshøydepunkter, deriblant når en fil sist ble delt eller redigert
  • Kommende delte Zoom-møter du har med vedkommende

Hvordan kan jeg se en personside?

Slik viser du personsiden til et medlem:

1. Åpne Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Under Personer i venstre kolonne, klikker du på navnet til vedkommende.

Kan jeg søke etter personsiden til noen?

Ja. Hvis du ikke ser navnet til personen du leter etter, kan du søke på personsiden. Slik gjør du det:

1. Åpne Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Under Personer i venstre sidestolpe, klikker du på Legg til noen.
  3. Begynn å skrive navnet, og klikk på profilen til medlemmet på menyen som kommer fram.
  4. Klikk på navnet for å vise personsiden.

Kan jeg se personsiden til noen på dropbox.com?

Nei, personsider er i øyeblikket kun tilgjengelige i Dropbox-skrivebordsappen.

Hvordan avgjør Dropbox hvem som foreslås under Personer-delen?

Foreslåtte personer baseres på de andre Dropbox-brukerne du oftest og nyligst har delt eller samarbeidet med, selv om de ikke bruker Dropbox Business. Personer som blir foreslått, vil ha glansikonet ved siden av navnet sitt. Du kan feste opptil 20 personer til sidestolpen din, noe du gjør ved å klikke på «fest til sidestolpe»-ikonet (ser ut som en nål» fra personsiden til de du vil feste. Du kan også legge til personsider i Person-delen, ved å klikke på + Legg til noen. Personer som legges til, vil ikke bli varslet når du legger dem til eller viser siden deres.

Kan jeg skjule eller avslå noen som er oppført i Personer-listen min?

Ja. Slik skjuler eller avslår du noen som er oppført i Personer-listen:

1. Åpne Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Under Personer i venstre sidestolpe høyreklikker du på navnet til en person.
  3. Klikk på Fjern fra sidestolpe eller Avvis forslag.

Hvordan kan jeg koble e-post, kalender og Slack til personsiden min?

Hvis du allerede har koblet til en av disse kontoene, vises den automatisk på personsiden din.

Slik ser du hvilke kontoer som er tilkoblet, eller kobler til en ny app:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Hvis du vil koble til en ny konto, klikker du på Koble til Google, Koble til Outlook eller Koble til Slack , og deretter følger du instruksjonene.

Obs! Dropbox viser bare kalenderinformasjon i henhold til innstillingene i kalenderen. For å forsikre deg om at kalenderinformasjonen blir delt på riktig måte, må du se gjennom delings- og sikkerhetsinnstillingene i Google- eller Outlook-kalenderappen.