Slik legger du til en forfallsdato for samarbeidspartnere i Dropbox Replay

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Du kan legge til en forfallsdato for samarbeidspartnere for å oppmuntre dem til å gi tilbakemelding om den delte mediefilen din i rett tid. Du kan bare angi én forfallsdato per fil.

Slik legger du til en forfallsdato:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne filen du vil legge til en forfallsdato til.
  5. Klikk på Legg til forfallsdato øverst til høyre.
  6. Klikk på datovelgeren og velg forfallsdato.
  7. Velg et tidspunkt fra rullegardinmenyen.
  8. Klikk Lagre.

Denne forfallsdatoen vil også være synlig for samarbeidspartnere når de ser filen i Replay.

Merk: Når en forfallsdato er angitt, vil du motta én e-postpåminnelse 24 timer før forfallsdatoen.