Bilder: en oversikt

Oppdatert Mar 27, 2024
person icon

Bilder-funksjonen er kun tilgjengelig for brukere med Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-abonnementer.

Hvilke filtyper vises i Bilder?

Du kan bruke Bilder på Dropbox for å se, få tilgang til og organisere bilder og videoer. Lær hvordan du laster opp filer til Dropbox-kontoen din.

Alle opplastede filer som er større enn 15 KB og har følgende filtyper, vises i Bilder:

• Bilder (.jpg, .jpeg, .png, .heic, .tif, .tiff)
  • Videoer (.3gp, .3gpp, .3gpp2, .asf, .avi, .dv, .flv, .m2t, .m4v, .mov, mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .mts, .oggtheora, .ogv, .rm, .ts, .vob, .wmv, .webm)
highlight icon

NB!: Enhver handling du utfører på et bilde eller en video i Bilder, vil også påvirke filen i Dropbox-kontoen din.

Slik finner du bildene dine

Du finner bildene dine på dropbox.com og i Dropbox-appen.

Gjør følgende for å finne bilder:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Bilder i venstre sidestolpe.
    • For å endre størrelsen på miniatyrbildene klikker du på «+» (plusstegnet) eller «-» (minustegnet) over bildene dine.

Gjør følgende for å finne bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
    • For å endre størrelsen på miniatyrbildene klikker du på «+» (plusstegnet) eller «-» (minustegnet) over bildene dine.

Gjør følgende for å finne bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.

Slik kan du administrere eller dele bildene dine

Du kan administrere og dele ett eller flere bilder på dropbox.com og i appen.

Gjør følgende for å administrere eller dele ett bilde:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Bilder i venstre sidestolpe.
  3. Hold musepekeren over bildet og klikk på «» (ellipse) øverst til høyre på bildet.
  4. Velg en handling fra listen som vises.

Gjør følgende for å administrere eller dele flere bilder:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Bilder i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på avmerkingsboksen øverst til venstre på hvert bilde du vil administrere.
  4. Klikk på Last ned eller Kopier øverst på skjermen. Du kan også klikke på «» (ellipse) for å laste ned, kopiere eller slette alle elementene du har valgt.

Gjør følgende for å administrere eller dele ett bilde:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Velg bildet du vil administrere eller dele.
  4. Trykk på «» (vertikal ellipse) øverst til høyre.
  5. Velg en handling fra listen som vises.

Gjør følgende for å administrere eller dele flere bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Trykk på avmerkingsboksen øverst til høyre.
  4. Velg bildene du vil administrere eller dele.
  5. Trykk på last ned (nedoverpil), kopier lenke (lenke) eller slett (søppelspann) øverst på skjermen.

Slik kan du administrere et enkeltbilde:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Velg bildet du vil administrere.
  4. Trykk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  5. Velg en handling fra listen som vises.

Gjør følgende for å dele ett bilde:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Velg bildet du vil dele.
  4. Trykk på Del nederst til høyre.

Slik gjør du for å administrere flere bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Trykk på avmerkingsboksen øverst til høyre.
  4. Velg bildene du vil administrere.
  5. Trykk på «» (ellipse) nederst til venstre.
  6. Trykk på Eksporter eller Slett nederst på skjermen.

Gjør følgende for å dele flere bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Trykk på avmerkingsboksen øverst til høyre.
  4. Velg bildene du vil dele.
  5. Trykk på Del nederst til venstre.

Slik filtrerer eller grupperer du bildene dine

På dropbox.com kan du filtrere bilder. På Dropbox-mobilappen kan du gruppere bilder etter Dager, Måneder eller År.

Gjør følgende for å filtrere bilder:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Bilder i venstre sidestolpe.
  3. For å finne stjernemerkede bilder og videoer klikker du på Stjernemerket.
  4. For å sortere bildene og videoene dine etter dato klikker du på År, Måneder eller Dager. Klikk på rullegardinmenyen til høyre på verktøylinjen, og velg Dato.
    • For raskt å se bilder sortert etter dato kan du klikke på tidslinjen til høyre på siden.

Finn ut hvordan du redigerer fotografier og bilder i Dropbox.

Slik grupperer du bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Trykk på avmerkingsboksen øverst til høyre.
    • For å gruppere elementene dine etter dato trykker du på dager, måneder eller år.
    • For å se kun dine stjernemerkede bilder og videoer trykker du på Stjernemerket.
highlight icon

Merk: Du kan bruke mer enn ett filter, slik at de stjernemerkede bildene dine vises etter dato.

Slik grupperer du bilder:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Trykk på ikonet med de tre glidebryterne øverst på skjermen.
    • For å gruppere elementene dine etter dato trykker du på dager, måneder eller år.

Slik endrer du datoen på bildene dine

Gjør følgende for å endre datoen på bilder:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Bilder nederst.
  3. Trykk på bildet der du vil endre datoen.
  4. Trykk på informasjonsikonet (sirkel med liten «i») nederst til venstre.
  5. Trykk på redigeringsikonet (blyant) ved siden av Tid.
  6. Velg riktig dato og klokkeslett.
  7. Trykk på Lagre.
highlight icon

Obs! Du kan bare endre datoen på bilder i Dropbox-mobilappen.