Hva du kan gjøre hvis lydfiler eller videoer ikke vil spilles av på Dropbox-mobilappen

Oppdatert Nov 17, 2023

Hvis video- eller lydfilen ikke spilles av i Dropbox-mobilappen, sjekker du følgende:

• Sørg for at du har en tredjepartsapp på mobilenheten som kan spille av dette filformatet.
    • Dropbox-mobilappen krever apper fra Google Play Butikk (Android) eller App Store (Apple) for å spille av video- og lydfiler
    • Hvis du ikke vil laste ned en app som kan spille av mediefilene dine, kan du bruke for eksempel skrivebordsprogrammet HandBrake, som konverterer filene dine til spillbare formater som støttes av Dropbox
  • Dropbox-mobilappen bruker tredjeparts (ikke-Dropbox) mediespillere på mobilenheten din til å spille av video- og lydfiler
  • Hvis du ikke vil laste ned en tredjepartsapp som kan spille av filtypen, kan du i stedet bruke et program som kan konvertere filer (for eksempel Handbrake-skrivebordsprogrammet) til et spillbart format
  • Apple-enheter: Apple konverterer de fleste filer til et spillbart format uten å bruke en annen app, så lenge du er koblet til internett (ved hjelp av protokollen Apple HTTP Live Streaming (HLS)
    • Hvis du ikke er på nettet, må du bruke en app som kan spille av den aktuelle filtypen