Wanneer het account van een gebruiker wordt gedeactiveerd:
- De gebruiker kan zich niet meer aanmelden.
- De links van de gebruiker zijn uitgeschakeld.
- De teamdocumenten van de gebruiker zijn nog steeds toegankelijk.
- De historische bezoekersgegevens van de gebruiker zijn nog steeds zichtbaar voor eigenaren/beheerders.
- De gebruiker wordt verwijderd uit je DocSend-abonnement.
Om te voorkomen dat de toegang tot de links en Spaces van de gebruiker verloren gaat, moeten beheerders of eigenaren het eigendom overdragen aan een andere gebruiker wanneer ze de gebruiker deactiveren. Beheerders en eigenaren zien een lijst met betrokken links en Spaces voordat ze de deactivering bevestigen.
Een gebruiker deactiveren:
- Meld je aan op docsend.com.
- Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
- Klik op Instellingen.
- Klik op Bedrijf.
- Klik op Gebruikers.
- Klik op
(meer opties) naast de naam van de gebruiker die je wilt deactiveren.
- Klik op Deactiveren.
- Om het eigendom van de links of Spaces van de gebruiker over te dragen, klik je op Overdragen en doorgaan en vervolgens op Deactiveren en overdragen.
- Om te deactiveren zonder het eigendom over te dragen, klik je op Overslaan en vervolgens op Doorgaan.
- Als de gebruiker geen links of Spaces bezit, klik je op Deactiveren.