Wat is een Dropbox Sign-accountconflict?

Bijgewerkt Oct 10, 2023

Een Dropbox Sign-accountconflict komt voor als een lid van een Dropbox-teamaccount bestaande bestanden heeft gekoppeld aan een Dropbox Sign-account met hetzelfde e-mailadres.

Een Dropbox Sign-accountconflict oplossen

Als je een Dropbox Sign-accountconflict hebt, zie je het bericht 'Hoe moeten we omgaan met je account op Dropbox Sign?' wanneer je de pagina Handtekeningen op dropbox.com opent.

Voordat je de pagina Handtekeningen kunt gebruiken op dropbox.com, moet je een van de beschikbare opties kiezen:

1. Houd het gescheiden van het team in een persoonlijk Dropbox Sign-account waar jij de enige bent die toegang heeft en het eigendom van het materiaal behoudt.
  2. Combineer het met teamaccount om ervoor te zorgen dat deze kan worden gedeeld met het team, eigendom wordt overgedragen aan het Dropbox-team.

Als je kiest voor Gescheiden houden van het team:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Handtekeningen in de linkerzijbalk.
  3. Klik op E-mailadres bijwerken.
    • Wordt je naar hellosign.com geleid om je aan te melden.
  4. Meld je aan met je Dropbox-aanmeldgegevens.
  5. Klik op Update e-mailadres.
  6. Voer een ander e-mailadres in zonder bestaande Dropbox Sign-account.
  7. Controleer je e-mail op een verificatiemail en klik op E-mailadres verifiëren.
    • Je ontvangt een bevestigingsbericht waarin staat dat je e-mailadres is geverifieerd en dat je wordt aangemeld voor je Dropbox Sign-account.
      • Opmerking: Het Dropbox Sign-accountconflict is pas opgelost nadat je je nieuwe e-mailadres hebt geverifieerd.
  8. Keer terug naar Dropbox.com en vernieuw de pagina Handtekeningen .

Als je kiest voor Combineren met teamaccount:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Handtekeningen in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Accounts combineren.
    • Hierdoor wordt je bestaande Dropbox Sign-bestand automatisch samengevoegd met je Dropbox-teamaccount. Indien van toepassing wordt automatisch een pro rata bedrag aan jouw Sign-abonnement terugbetaald.
    • Afhankelijk van de hoeveelheid bestanden kan het enkele minuten duren voordat alle bestanden zijn overgedragen.

Zodra dit is afgerond, wordt je teruggestuurd naar de pagina Handtekeningen op Dropbox.

Een Dropbox Sign-accountconflict voorkomen

Als je een bestaand Dropbox Sign-account hebt met hetzelfde e-mailadres als je Dropbox-teamaccount, kun je een Dropbox Sign-accountconflict voorkomen door een van de volgende dingen te doen:

• Vraag je teambeheerder om je uit te nodigen voor het Dropbox-teamaccount met een ander e-mailadres dan het adres dat aan je Dropbox Sign-account is gekoppeld.
  • Wijzig het e-mailadres dat aan je Dropbox Sign-account is gekoppeld voordat je naar de pagina Handtekeningen op dropbox.com gaat.
  • Verwijder je Dropbox Sign-account voordat je naar de pagina Handtekeningen op dropbox.com gaat.