Afmelden voor de bètaversie van Dropbox voor macOS

Bijgewerkt Nov 08, 2023

Doe het volgende om je af te melden voor de bètaversie van Dropbox voor macOS en je Dropbox-account terug te zetten naar de vorige configuratie:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de menubalk.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Voorkeuren.
  4. Klik op het tabblad Algemeen op Bètaversie verlaten.
  5. Klik op Bèta verlaten.
highlight icon

Opmerking: als je Dropbox Backup of back-ups van externe schijven gebruikt, volg je de instructies aan het einde van dit artikel om je af te melden voor de bètaversie.

Je Dropbox-map vind je onder Favorieten in het Finder-venster. Als je een betaald Dropbox-abonnement hebt, zijn je bestanden standaard alleen-online. Je kunt je bestanden offline beschikbaar maken door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Offline beschikbaar maken te selecteren. Alle bestanden die niet waren gesynchroniseerd voordat je de bètaversie verliet, worden opgeslagen in de map ~/Library/CloudStorage voor toekomstige toegang.

Bestanden openen die niet zijn gesynchroniseerd

Je opent als volgt de map ~/Library/CloudStorage:

1. Open de Finder.
  2. Klik in de menubalk (bovenaan het scherm) op Ga.
  3. Houd de Option-toets ingedrukt en klik op Bibliotheek.
  4. Open de map CloudStorage.

Alle bestanden die niet zijn gesynchroniseerd voordat de bètaversie werd verlaten, worden automatisch opgeslagen in een archiefmap (bijv.: Dropbox (4-25-22 15:00 uur) Archief).

Afmelden voor de bètaversie van macOS als gebruiker van Back-ups van externe schijven of Computerback-up

Als je Dropbox Backup of Back-ups van externe schijven gebruikt, moet je je afmelden voor alle bètaversies om de bètaversie voor Dropbox voor macOS te verlaten.

Afmelden voor bètaversies:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Schakel onder Voorkeuren op het tabblad Algemeen de optie Bètaversies uit.
  5. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  6. Klik op Afmelden.
  7. Sluit de Dropbox-desktop-app.
    • Klik op het Dropbox-pictogram in de menubalk.
    • Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
    • Klik op Afsluiten.
  8. Open de map Programma's in de Finder.
  9. Klik op het Dropbox-pictogram en sleep het naar de prullenmand in je dock.
  10. Download en installeer de nieuwste versie van Dropbox.

Nadat Dropbox is geïnstalleerd, kun je je weer aanmelden bij je account. Op dit moment worden de lokale bestanden van je vorige Dropbox-sessies gearchiveerd en opgeslagen in demap ~/Library/CloudStorage voor toekomstige toegang.