Hoe je bestanden verplaatst tussen een Dropbox Business-account en een persoonlijk account

Als je al een Dropbox Business-account en een persoonlijk account hebt, kun je je op dezelfde computer aanmelden bij beide accounts en bestanden van het ene account naar het andere account slepen.

Dat doe je zo:

1. Koppel je accounts.
  2. Klik in de menubalk op het Dropbox-pictogram.
  3. Klik op je profielfoto of initialen.
  4. Klik op Voorkeuren... in het menu.
  5. Klik op de tab Account.
  6. Selecteer het tabblad Persoonlijk als je al bent aangemeld bij je zakelijke account. Selecteer het tabblad met de naam van je bedrijf als je al bent aangemeld bij je persoonlijke account.
  7. Klik op de knop Koppelen.
  8. Voer het wachtwoord voor je tweede account in.
  9. In Finder of Verkenner zie je nu twee Dropbox-mappen. Je kunt de ene map openen, de bestanden selecteren die je wilt verplaatsen en ze verslepen naar je andere map.

Als je meerdere Dropbox Professional-, Plus- of Basic-accounts hebt

Informatie over het verplaatsen van bestanden tussen accounts