Informatie op een Dropbox-factuur bewerken

Als je een Dropbox Professional-account hebt of de teambeheerder bent van een Dropbox Business-account, kun je je factuurnaam, factuuradres en btw-nummer bijwerken (alleen toekomstige facturen).

Opmerking: als je team via handmatige facturen betaalt, stuur je een e‑mail naar invoices@dropbox.com als je de informatie op je factuur wilt bewerken.

Dropbox Professional

De factuurgegevens bewerken voor bestaande of toekomstige facturen voor je Dropbox Professional-account:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je profielfoto of de grijze cirkel rechtsboven.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Facturering.
  5. Toekomstige facturen bewerken: klik naast Factuurgegevens op Bijwerken of Factuurgegevens toevoegen.
  6. Bestaande facturen bewerken: klik onder Factureringsgeschiedenis op Bewerken naast de factuur die je wilt wijzigen.
  7. Klik op Wijzigingen opslaan.

Dropbox Business

Als je de teambeheerder bent van een Dropbox Business-account, kun je de factuurgegevens voor bestaande of toekomstige facturen bewerken of aanpassen. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole aan de linkerkant.
  3. Klik op de tab Facturering.
  4. Klik op Factureringsgeschiedenis.
  5. Wanneer je een bestaande factuur wilt bewerken, zoek je de gewenste factuur op en klik je op Bewerken naast de factuur.
  6. Wanneer je een toekomstige factuur wilt bewerken, klik je op de blauwe knop Factuurgegevens wijzigen aan de rechterkant.
  7. Je kunt nu de naam, het adres, de plaats en, indien van toepassing, het btw-nummer van de factuur wijzigen.
  8. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: als je een btw-nummer wijzigt, worden wijzigingen met betrekking tot het belastingtarief alleen toegepast op toekomstige facturen.

Dropbox Plus

Je kunt je bedrijfsnaam wijzigen als je een Dropbox Plus-abonnement hebt. Je bedrijfsnaam wordt alleen op toekomstige facturen vermeld, als de naam van je bedrijf de naam is die is gekoppeld aan je account. Meer informatie over het wijzigen van je accountnaam

Wil je je land, postcode of btw-nummer wijzigen?

Informatie over het wijzigen van je land of postcode

Informatie over het toevoegen van een btw-nummer