Belasting op Dropbox-abonnementen berekeken

Het is mogelijk dat je belasting op je Dropbox-abonnement moet betalen, afhankelijk van de postcode of het land in je account.

Als je woont in een rechtsgebied waar belasting moet worden betaald, wordt de belastingheffing weergegeven als regelitem op facturen en ontvangstbewijzen.

Belasting berekenen voordat je een abonnement koopt

Je hoeft niet je betalingsgegevens in te voeren om je geschatte belastingbedrag te zien. Een schatting van je belasting weergeven:

1. Ga naar deze pagina voor Business-accounts en deze pagina voor Plus-, Family- of Professional-accounts.
  2. Selecteer het abonnement dat je overweegt te kopen.
  3. Scrol naar beneden, selecteer je land en typ je postcode.
  4. De prijs wordt automatisch aangepast en je ziet een schatting van de belasting onder Besteloverzicht.

Opmerking: als je in de EU of in Zwitserland bent gevestigd, zijn de Dropbox-prijzen inclusief belasting.

De belasting van een huidig abonnement weergeven

Beheerders van een Dropbox Business-team

Zo kun je zien hoeveel belasting je nu betaalt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op de tab Factureringsgegevens.
  5. Klik op Ontvangstbewijs naast je recentste transactie.

Dropbox Plus-, Family- en Professional-gebruikers

Zo kun je zien hoeveel belasting je nu betaalt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Facturering.
  5. Klik in het gedeelte Factureringsgeschiedenis op Ontvangstbewijs naast je meest recente transactie.

Biedt Dropbox belastingvrijstellingen aan?

Sommige non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen kunnen belastingvrijstellingen op Dropbox Business-abonnementen ontvangen. Als je beheerder bent van een Business-team, neem je contact op met Support om te zien wat je opties zijn.

Als je bedrijf is geregistreerd voor btw of GST, kun je je btw- of GST-nummer te allen tijde toevoegen aan je Dropbox-account.

Belasting op Dropbox per land

Belastingtarieven veranderen regelmatig. Ga naar deze pagina om te zien hoeveel belasting in rekening wordt gebracht.

Land of regio Type belasting Voor wie?
Australië Belasting op goederen en diensten (GST) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Bahrein Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Wit-Rusland Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Canada* Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family en Professional
Canada - Saskatchewan Provinciale omzetbelasting Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Chili Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Europese Economische Ruimte Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
IJsland Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
India Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Indonesië Belasting op goederen en diensten (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Japan Verbruiksbelasting Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Maleisië Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Nieuw-Zeeland Belasting op goederen en diensten (GST) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Oman Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Rus Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Saoedi-Arabië Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Singapore Belasting op goederen en diensten (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Zuid-Afrika Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Zuid-Korea Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional en Business
Taiwan Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family en Professional
Thailand Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Turkije Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Oekraïne Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Verenigde Arabische Emiraten Belasting toegevoegde waarde (btw) Dropbox Plus, Family, Professional, Business en Enterprise
Verenigde Staten (waar van toepassing) Btw Dropbox Plus, Family en Professional
*Kosten afhankelijk van de belastingwetgeving in jouw provincie.