Een Dropbox Business-account downgraden naar een Plus- of Professional-account

Als je een Dropbox Business-teambeheerder bent, kun je een Dropbox Business-account downgraden naar een Plus- of Professional-account.

Het account van een teamlid omzetten in een individueel account

1. Meld je aan als beheerder op dropbox.com met je aanmeldgegevens.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Kies het tabblad Leden.
  4. Klik op het tandwielpictogram naast de naam van de persoon die je wilt verwijderen.
  5. Selecteer Lid verwijderen.
  6. Klik op Omzetten in individueel Dropbox Basic-account.
  7. Klik op Account omzetten.

Het account van een teambeheerder omzetten in een individueel account

Voer deze stappen uit als je het account van een teambeheerder wilt omzetten in een individueel account en het team in stand wilt houden:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Voeg een teambeheerder toe en vraag deze persoon om jou uit het team te verwijderen.
  3. Upgrade je account

Voer deze stappen uit als je het account van een teambeheerder wilt omzetten in een individueel account en het team wilt opheffen of downgraden:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole in de lijst aan de linkerkant.
  3. Klik op Facturering in de lijst aan de linkerkant.
  4. Selecteer de reden waarom je opzegt en klik op Doorgaan met annulering.
  5. Schakel alle vakjes in om te bevestigen dat je weet wat de gevolgen van de annulering zijn.
  6. Scrol omlaag en klik op Annulering voltooien. Je account wordt aan het einde van de factureringscyclus gedowngraded naar Dropbox Basic.
  7. Wacht tot het account is gedowngraded naar Dropbox Basic. Daarna kun je upgraden naar een Plus- of Professional-account.

Als je niet tot het einde van de factureringscyclus wilt wachten om de status van je account te wijzigen, kun je Dropbox Support vragen je account onmiddellijk te downgraden.

Dropbox Business-teamleden

Voer deze stappen uit als je lid bent van een Dropbox Business-team en wilt overstappen op een Dropbox Plus- of Professional-account.

1. Vraag je teambeheerder of deze je account wil omzetten in een individueel account.
  2. Wacht tot je bent teruggezet naar een Basic-account met alle bestanden en mappen die je had opgeslagen in je Business-account. Je hebt daarna geen toegang meer tot de gedeelde bestanden en mappen van het team.
  3. Ga naar de upgradepagina.
  4. Klik op Je Dropbox upgraden en volg de aanwijzingen om je account om te zetten.

Leden van een gratis Dropbox-team

Voer deze stappen uit als je lid bent van een gratis team en wilt overstappen op een Plus- of Professional-account:

1. Ga naar de upgradepagina.
  2. Klik op Je Dropbox upgraden.
  3. Volg de aanwijzingen om je account om te zetten.