De add-on Creatieve tools van Dropbox

De functies die in dit artikel worden beschreven, zijn beschikbaar voor Dropbox Business-teams die de add-on Creatieve tools hebben gekocht. Neem contact op met je Dropbox-verkoopmedewerker of vul het Dropbox Business-contactformulier in als je bent geïnteresseerd in de aankoop van de add-on Creatieve tools.

De add-on Creatieve tools voor Dropbox Business-abonnementen is ontworpen om je werk met mediabestanden te stroomlijnen.

Grote bestandsoverdracht

De maximale grootte van Dropbox-overdrachten wordt verhoogd van 2 GB of 100 GB naar 250 GB.

Alle klanten met een Business Advanced-, Enterprise- of Education-abonnement, inclusief klanten die de add-on Creatieve tools niet hebben gekocht, kunnen overdrachten ook aanpassen met vervaldatums, wachtwoorden en een logo of achtergrond. Ook kunnen ze zien wie een overdracht heeft bekeken of gedownload.

Meer informatie over Dropbox Transfer

Voorbeeldweergave voor grote bestanden

De maximale grootte van audio- en videobestanden waarvan een voorbeeld kan worden geopend in Dropbox, wordt verhoogd naar 150 GB.

Met de voorbeeldweergave voor grote bestanden kun je grote bestanden bekijken en er opmerkingen aan toevoegen zonder dat je ze hoeft te downloaden of in hun eigen app hoeft te openen.

Meer informatie over het bekijken van bestanden in de voorbeeldweergave

Opmerkingen per frame

Met opmerkingen per frame kun je in veelgebruikte videobestandstypen, waaronder QuickTime, MPEG-4 en MXF, bij exact het gewenste frame je opmerking plaatsen.

Meer informatie over het toevoegen van opmerkingen aan audio- en videobestanden