De add-on Creatieve tools van Dropbox

Bijgewerkt Dec 01, 2023
warning icon

De add-on Creatieve tools wordt vervangen door de add-on Dropbox Replay, die extra functies bevat. Dropbox-teamaccounts die de add-on Creatieve tools al hebben aangeschaft, behouden de add-on gedurende de rest van hun factureringscyclus. Bij verlenging wordt de add-on Creatieve tools vervangen door de add-on Dropbox Replay. Meer informatie over de add-on Dropbox Replay.

De add-on Creatieve tools voor Dropbox-teamabonnementen is ontworpen om je werk met mediabestanden te stroomlijnen.

Grote bestandstransfers

De maximale grootte van Dropbox-overdrachten wordt verhoogd van 2 GB of 100 GB naar 250 GB.

Gebruikers van Dropbox Advanced, Dropbox Enterprise of Dropbox Education, en ook gebruikers die de add-on Creatieve Tools niet hadden aangeschaft, kunnen overdrachten ook aanpassen met vervaldatums, wachtwoorden, en een logo of achtergrond. Ook kunnen ze zien wie een overdracht heeft bekeken of gedownload.

Meer informatie over Dropbox Transfer

Voorbeeldweergave voor grote bestanden

De maximale grootte van audio- en videobestanden waarvan een voorbeeld kan worden geopend in Dropbox, wordt verhoogd naar 150 GB.

Met de voorbeeldweergave voor grote bestanden kun je grote bestanden bekijken en er opmerkingen aan toevoegen zonder dat je ze hoeft te downloaden of in hun eigen app hoeft te openen.

Meer informatie over het bekijken van bestanden in de voorbeeldweergave

Opmerkingen per frame

Met opmerkingen per frame kun je in veelgebruikte videobestandstypen, waaronder QuickTime, MPEG-4 en MXF, bij exact het gewenste frame je opmerking plaatsen.

Meer informatie over het toevoegen van opmerkingen aan audio- en videobestanden