Upgraden naar Dropbox Family op een mobiel apparaat

Bijgewerkt Feb 28, 2024
person icon

De informatie in dit artikel geldt voor alle Dropbox Family-abonnementen.

Dropbox Family is een abonnement met 2 TB opslagruimte die kan worden gedeeld met maximaal zes leden van 13 jaar en ouder. Als je de optie hebt om te upgraden naar Dropbox Family in de mobiele Dropbox-app, kun je het abonnement kopen, beheren en opzeggen via de app.
highlight icon

Opmerking: De persoon die het Dropbox Family-abonnement aanschaft is de gezinsbeheerder. De gezinsbeheerder heeft toegang tot de lidmaatschaps- en factureringsgegevens van het abonnement via hun Dropbox-accountinstellingen op dropbox.com en in de mobiele Dropbox-app.

Meer informatie over het beheren van een Dropbox Family-abonnement

Dropbox Family kopen op een mobiel apparaat

Je kunt als volgt upgraden naar Dropbox Family op een iPhone of iPad:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op het persoonpictogram.
  3. Tik op Upgraden.
  4. Selecteer Family .
  5. Kies een factureringsperiode en tik op Doorgaan.
  6. Bevestig de betalingsgegevens in de App Store.
  7. Volg de stappen om anderen uit te nodigen voor het abonnement. De uitgenodigde mensen ontvangen een melding per e‑mail, of in de Dropbox-app als ze al een Dropbox-account hebben.
highlight icon

Opmerking: Dropbox Family kan momenteel niet worden gekocht in de Google Play Store voor Android-apparaten.

Dropbox Family opzeggen op een mobiel apparaat

De gezinsbeheerder kan het Dropbox Family-abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Als Dropbox Family is gekocht via de mobiele Dropbox-app voor iOS, kan het alleen worden opgezegd via de App Store of iTunes Store.

Meer informatie over het opzeggen van een Dropbox-abonnement dat is gekocht op een mobiel apparaat

Een Dropbox Family-abonnement verlaten op een mobiel apparaat

Leden van een Family-abonnement kunnen het abonnement op elk moment verlaten. Voer deze stappen uit om een Family-abonnement te verlaten in de mobiele Dropbox-app:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op je avatar (persoonpictogram) of open je accountinstellingen.
    • Android: tik op Account onder aan het scherm en tik vervolgens op Instellingen.
    • iPhone/iPad: tik op het accountpictogram (persoon) rechtsonder en vervolgens op het tandwielpictogram linksboven.
  3. Tik op Abonnement beheren naast jouw naam.
  4. Tik op je naam in de lijst met gezinsleden.
  5. Tik op Family-abonnement verlaten.

Meer informatie over het verlaten van een Family-abonnement