Gebruikmaken van de actie van Dell en Dropbox

Bijgewerkt Sep 26, 2023

Als je onlangs een consumentencomputer of Android-tablet van Dell hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 100 GB extra Dropbox-opslagruimte.

Je kunt als volgt gebruikmaken van deze actie:

1. Klik of tik op het Dropbox-pictogram op je apparaat.
  2. Registreer je voor een Dropbox-account door je gegevens in te vullen op deze pagina. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.
  3. Volg deze stappen om gebruik te maken van de opslagruimte in je account.

Informatie over wat er gebeurt wanneer je actie voor opslagruimte vervalt

Veelgestelde vragen

Hoelang is de actie geldig en kan ik met mijn bestaande Dropbox-account gebruikmaken van de actie?

Het antwoord op deze vragen is afhankelijk van wanneer je je Dell-apparaat hebt gekocht. Zie onderstaande tabel voor meer informatie.

Aankoopdatum

Opslagruimte

Duur

Bestaande of nieuwe gebruiker?

Gekocht voor 1 februari 2020 20 GB 12 maanden Alleen nieuwe Dropbox-gebruikers
Gekocht op of na 1 februari 2020 30 GB 12 maanden Nieuwe of bestaande Dropbox-gebruikers
Gekocht op of na 1 september 2020 100 GB 12 maanden Nieuwe of bestaande Dropbox-gebruikers

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van deze actie.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee. De opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de opslagruimte uit de actie:

• Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Dell-actie, ook niet als je meerdere Dell-apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat. Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie voor meer opslagruimte gebruik worden gemaakt.
  • Sommige Dell-acties gelden mogelijk alleen voor nieuwe Dropbox-gebruikers.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van één jaar voor Dell-apparaten

Voor pc's en tablets van Dell waarop de Dropbox-app al staat, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert voor Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en die (b) de stappen uitvoert voor het gebruikmaken van de actie. Met de actie ontvangt één persoonlijk Dropbox-account gedurende een vaste periode extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account (de precieze periode en hoeveelheid opslagruimte worden in bovenstaande tabel vermeld). Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan Dell. Wanneer de actieperiode eindigt, wordt de extra opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de Krim-regio.