Hoe geef ik de factureringsgeschiedenis van mijn Dropbox-teamaccount weer?

Bijgewerkt Nov 15, 2023
person icon

De informatie in dit artikel is van toepassing op gebruikers van Dropbox Standard, Business, Advanced en Business Plus die betalen met een creditcard, PayPal of automatische incasso.

Bepaalde typen beheerders kunnen je factureringsgeschiedenis bekijken in de beheerconsole voor Dropbox Standard-, Business-, Advanced- en Business Plus-teams:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op Factureringsgegevens.

Hier vind je een overzicht van alle transacties van je team. De meest recente staat bovenaan de lijst.

highlight icon

Opmerking:Er worden twee verschillende soorten links weergegeven: ontvangstbewijzen en facturen. Als je een specifieke factuur of een specifiek ontvangstbewijs wilt weergeven, klik je op de desbetreffende link.