Hoe annuleer ik mijn gratis proefperiode van Dropbox?

Om je gratis proefperiode voor Dropbox Business of Dropbox Professional te annuleren, volg je de stappen die van toepassing zijn op de betreffende proefperiode.

Wil je je betaalde abonnement opzeggen? Meer informatie over het opzeggen van een Dropbox-abonnement

Opmerking: als je je via iTunes of Google Play hebt aangemeld voor een proefperiode, moet je deze annuleren in dezelfde app store. Meer informatie over het opzeggen van een mobiel abonnement

Hoe annuleer ik mijn proefperiode voor Dropbox Business?

Een proefperiode voor Dropbox Business kan alleen worden geannuleerd door de teambeheerder van je account. Controleren wie je teambeheerder is

Je gratis proefperiode voor Dropbox Business annuleren:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole in de lijst aan de linkerkant.
    • Zie je de Beheerconsole niet? Klik op het Dropbox-logo in de linkerbovenhoek. De Beheerconsole wordt nu links weergegeven.
  3. Klik op Facturering in de lijst aan de linkerkant.
  4. Klik onderaan de pagina op Je proefperiode annuleren.
  5. Klik op Dropbox Business opzeggen
  6. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat het team blijvend wordt opgezegd.
  7. Klik op Team opzeggen en afmelden
  8. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging dat je team is opgezegd.

Opmerking: wanneer je het team opzegt, verwijder je ook je Dropbox Business-account. De accounts van alle leden worden omgezet in individuele (gratis) Dropbox Basis-accounts.

Heb je problemen met het annuleren van je gratis proefperiode, neem dan contact op met Dropbox Support.

Gratis proefperiode voor Dropbox Professional annuleren

Als je een gratis proefperiode voor Dropbox Professional annuleert voordat deze is afgelopen, worden er geen kosten in rekening gebracht. Annuleren:

1. Meld je aan op dropbox.com
  2. Klik op je profielfoto of de grijze cirkel rechtsboven.
  3. Selecteer naast Algemeen de tab Abonnement
  4. Klik op Abonnement beheren.
  5. Klik op Proefperiode annuleren.
  6. Klik op Ik wil nog steeds downgraden.
  7. Selecteer de reden waarom je wilt annuleren.
  8. Klik op Ik wil nog steeds downgraden
  9. Je ontvangt per e‑mail een bevestiging dat je proefperiode is geannuleerd en verliest met onmiddellijke ingang de toegang tot de functies van Dropbox Professional.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn Dropbox Business-proefperiode?

Aan het einde van de Dropbox Business-proefperiode, gebeurt het volgende:

• Je team wordt vergrendeld en je hebt beperkte toegang tot functies totdat je het team opzegt of een abonnement neemt.
  • Als je voorheen een Plus- of Professional-abonnement had, wordt je account met onmiddellijke ingang teruggezet naar je oorspronkelijke abonnement.
  • Verwijderde versies van je bestanden worden 30 dagen bewaard, voor het geval je ze nog wilt terugzetten.
  • De synchronisatie van je bestanden wordt stopgezet als je over de gedowngrade (lagere) opslaglimiet heen bent.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn Dropbox Professional-proefperiode?

Aan het einde van de Dropbox Professional-proefperiode, gebeurt het volgende:

• Je account wordt onmiddellijk gedowngraded naar een Dropbox Basis-account.
  • Als je voorheen een Plus-abonnement had, word je account gedowngraded naar 1 TB opslagruimte.
  • Als je nieuwe, gedowngrade abonnement Showcase niet bevat, worden eventuele showcases vergrendeld en als niet-gepubliceerd gemarkeerd.
  • Verwijderde versies van je bestanden worden 30 dagen bewaard, voor het geval je ze nog wilt terugzetten.
  • De synchronisatie van je bestanden wordt stopgezet als je over de gedowngrade (lagere) opslaglimiet heen bent.