Hoe wijzig ik de factureringscyclus in jaarlijks of maandelijks?

Wanneer treden de abonnementswijzigingen in werking?

Wijzigingen in de factureringsdatum gaan in aan het einde van de huidige factureringsperiode. Als je bijvoorbeeld wilt overstappen naar een jaarabonnement, blijft je maandabonnement van kracht tot het einde van de maand. Daarna schakel je over naar facturering per jaar.

Je factureringsdatum wijzigen via de Apple App Store

1. Tik op Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op iTunes en App Store.
  4. Tik op je Apple ID bovenaan het scherm en tik vervolgens op Toon Apple ID.
  5. Tik op Abonnementen (ongeveer halverwege het scherm).
  6. Tik op Dropbox.
  7. Selecteer het abonnement waarnaar je wilt overstappen.
  8. Tik op Bevestigen.
  9. Start de Dropbox-app op je iOS-apparaat.
  10. Je maandabonnement gaat in na afloop van de huidige factureringscyclus. De datums van je abonnement controleren via de App Store

Mogelijk moet je de Dropbox-app opnieuw starten om deze wijzigingen te activeren.

Dropbox Business

De factureringscyclus van een Dropbox Business-account kan alleen worden gewijzigd door de teambeheerder van het account. Kijk wie je teambeheerder is.

Teambeheerders kunnen de factureringscyclus wijzigen in de Beheerconsole. Dat werkt als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole aan de linkerkant.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op het tabblad Abonnement beheren.
  5. Klik onder Maandelijkse facturering op Factureringsperiode wijzigen.
  6. Kies je nieuwe factureringscyclus. Onder elke keuze wordt informatie over de kosten en de verlengingsdatum weergegeven.
  7. Klik op Overstappen naar ander abonnement.

Mogelijk moet je de Dropbox-app opnieuw starten om deze wijzigingen te activeren.

Hoe wijzig ik de factureringsdatum van een Dropbox Business-account?

Teambeheerders kunnen de factureringscyclus wijzigen in de Beheerconsole:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Facturering.
  4. Klik op Abonnement beheren.
  5. Klik op Factureringsperiode wijzigen.
  6. Kies de nieuwe factureringscyclus en klik op Abonnement wijzigen.

Informatie over de nieuwe factureringscyclus en het tarief vind je onder je keuze. Als je de factureringscyclus wijzigt, gaat je nieuwe abonnement in op de volgende verlengingsdatum.

De factureringsdatum wijzigen via de Dropbox-app

1. Tik op Account in de Dropbox-app.
  2. Tik op Factureringsperiode.
  3. Kies Maandelijkse factuur of Jaarlijkse factuur.