De naam van je organisatie op een Dropbox-factuur wijzigen

Bijgewerkt Nov 15, 2023
person icon

De informatie in dit artikel is van toepassing op gebruikers van Dropbox Plus die met een creditcard, PayPal of automatische incasso betalen.

Wettelijk gezien moet Dropbox op je factuur de factureringsgegevens weergeven die je hebt opgegeven bij je aankoop.

Zo wijzig je je naam op een Dropbox-factuur:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Algemeen op Bewerken rechts van je naam.
  5. Voer de naam van je organisatie in, verdeeld over de velden Voornaam en Achternaam . In beide velden moet je iets typen.
  6. Voer je factureringsgegevens opnieuw in, ook als je dezelfde betaalmethode wilt gebruiken.

Vanaf nu verschijnt je nieuwe accountnaam op facturen en wanneer je bestanden deelt.

Om toegang te krijgen tot een factuur, ga je naar je betalingspagina.