Camera-uploads gebruiken met Dropbox Business

Camera-uploads is een optionele functie die beschikbaar is voor alle Dropbox-gebruikers, inclusief Dropbox Business-teams. De functie uploadt automatisch foto's vanaf je mobiele apparaat naar je Dropbox Business-account en slaat ze op in de map Camera-uploads.

• Als je je persoonlijke en zakelijke accounts van Dropbox aan elkaar hebt gekoppeld, kan camera-uploads slechts voor één account tegelijk (persoonlijk of zakelijk) zijn ingeschakeld.
  • Dropbox Business-gebruikers kunnen tikken op Tijdsbestek op de mobiele pagina Camera-uploads om te zorgen dat vanaf nu Alle foto's of Alleen nieuwe foto's van de camerarol worden geüpload.

Geen Dropbox Business-gebruiker? Ontdek hoe camera-uploads werkt voor Basic-, Plus- en Professional-gebruikers.

Camera-uploads in- of uitschakelen

Als je lid bent van een Dropbox Business-team, kun je op elk moment camera-uploads voor jezelf in- of uitschakelen. Als je een beheerder bent, kunt je camera-uploads uitschakelen voor je hele team.

Teamleden

Meer informatie over het in- en uitschakelen van camera-uploads voor je eigen account

Als je de optie voor camera-uploads niet ziet, is het mogelijk dat de beheerder de functie heeft uitgeschakeld voor je team.

Teambeheerders

Camera-uploads inschakelen (of uitschakelen) voor je hele team:

1. Meld je aan bij je beheerdersaccount op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Camera-uploads.
  5. Zet camera-uploads Aan of Uit
  6. Klik op Opslaan