Camera-uploads in- of uitschakelen voor je Dropbox-team

Bijgewerkt Mar 25, 2024

pictogram van persoon De informatie in dit artikel is van toepassing op bepaalde typen beheerders van een van de Dropbox-abonnementen Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus en Enterprise.

Camera-uploads is een functie die automatisch foto's vanaf je mobiele apparaat uploadt naar Dropbox. Als je een Dropbox voor een teambeheer bent, kun je camera-uploads voor jouw team in- of uitschakelen. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Instellingen in de linkerzijbalk.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Apparaatback-ups.
  5. Zet camera-uploads Aan of Uit
  6. Klik op Opslaan.