Je Dropbox Business-abonnement opzeggen

De informatie in dit artikel is verouderd. Bekijk de meest recente informatie in ons nieuwe artikel over hoe je een Dropbox-abonnement opzegt.

Je kunt je abonnement op Dropbox Business heel eenvoudig en op elk gewenst moment opzeggen.

Als je je Dropbox Business-abonnement wilt opzeggen of als je de proefperiode voortijdig wilt annuleren, kun je in de Beheerconsole je abonnement annuleren.

Voer de volgende stappen uit om je Dropbox Business-abonnement te annuleren als je een Dropbox Business-teambeheerder bent:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Facturering.
  4. Klik op Abonnementen beheren.
  5. Klik op Je abonnement annuleren.

Bij problemen met het annuleren van je account kan Dropbox Support je helpen. Zo neem je contact op met Dropbox Support:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Help.

Wat gebeurt er als ik mijn Dropbox Business-proefperiode stopzet?

Wanneer je een Dropbox Business-proefperiode stopzet, wordt het abonnement gedowngraded en worden alle accounts, gekoppeld aan de proefperiode, teruggezet naar het type Dropbox-account van voor de proefperiode. Alle accounts blijven gekoppeld aan een gratis Dropbox-teamabonnement.

Wat gebeurt er als ik mijn Dropbox Business-abonnement opzeg?

Wanneer je een Dropbox Business-abonnement opzegt, wordt het abonnement gedowngraded en worden alle aan het abonnement gekoppelde accounts teruggezet naar Dropbox Basic-accounts. Alle accounts blijven gekoppeld aan een gratis Dropbox-teamabonnement.

Versiegeschiedenis

Wanneer je je Dropbox Business-abonnement opzegt, worden verwijderde versies van je bestanden nog 30 dagen bewaard.

Geschorste leden

Als er leden zijn geschorst op het moment dat je het abonnement opzegt, wordt je gevraagd wat je wilt doen met de accounts van die leden. Je kunt kiezen uit de schorsing opheffen of de accounts verwijderen.