Sneller werken met Dropbox-sneltoetsen

Bijgewerkt Nov 22, 2023

Je kunt sneller in Dropbox werken als je sneltoetsen gebruikt. Sneltoetsen zijn beschikbaar op dropbox.com.

Op dropbox.com: klik op Bestanden en druk op de toets ? (vraagteken) om toegang te krijgen tot het volledige sneltoetsmenu. Je kunt de volgende acties uitvoeren met sneltoetsen:

• Naar een ander bestand of een andere map gaan: en (pijltoetsen omhoog en omlaag)
  • Een bestand of map openen: Enter (toets Enter of Return)
  • Bestanden en mappen zoeken: / (toets met schuine streep vooruit)
highlight icon

Opmerking: Sneltoetsen werken alleen op het tabblad Bestanden op dropbox.com.

Meerdere bestanden selecteren

Je kunt sneltoetsen gebruiken om meerdere bestanden te selecteren op dropbox.com.

Meerdere opeenvolgende bestanden of mappen selecteren:

1. Selecteer het eerste item.
  2. Houd Shift ingedrukt.
  3. Klik op het laatste item.

Meerdere niet-opeenvolgende bestanden of mappen selecteren:

1. Houd Ctrl (Control op een Windows-computer) of (Command op een Mac) ingedrukt.
  2. Selecteer alle gewenste bestanden of mappen.