Slimme synchronisatie voor teambeheerders

In dit artikel beschrijven we een functie die beschikbaar is voor alle gebruikers van Dropbox Professional en Dropbox Business.

Dankzij Slimme synchronisatie kunnen jij en je team materiaal delen zonder je zorgen te maken over de opslagruimte op je harde schijf. Teaminstellingen voor Slimme synchronisatie zijn beschikbaar voor Dropbox Business-teambeheerders.

Als je team Slimme synchronisatie begint te gebruiken, blijft het materiaal dat al is gedownload naar apparaten van teamleden, gedownload. Nieuw materiaal is automatisch alleen-online, tenzij je die instelling wijzigt in de beheerconsole. Teamleden kunnen ook zelf een standaardinstelling kiezen voor elke gekoppelde computer.

Meer informatie over Slimme synchronisatie voor teamleden

Slimme synchronisatie standaard instellen voor mijn team

Nadat de standaardinstelling voor Slimme synchronisatie is ingeschakeld, is deze alleen van toepassing op nieuw materiaal. Deze geldt niet met terugwerkende kracht. De standaardinstelling voor Slimme synchronisatie is van toepassing op:

• Lid worden van een gedeelde map
  • Koppelen van een nieuw apparaat
  • Toevoegen van nieuw materiaal vanaf een andere computer

Een standaardinstelling voor je team instellen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Slimme synchronisatie.
  5. Selecteer een standaardinstelling voor Slimme synchronisatie:
    • Lokaal gesynchroniseerd
    • Alleen-online

Opmerking: teamleden kunnen ook Slimme synchronisatie gebruiken als er geen standaardinstelling is ingesteld.

De instelling van de beheerder is in eerste instantie de standaardinstelling, maar de teamleden kunnen op hun eigen apparaat een andere standaardinstelling selecteren.

Meer informatie over Slimme synchronisatie voor teamleden

Wat zijn de systeemvereisten voor Slimme synchronisatie?

Kan ik de instellingen voor Slimme synchronisatie beheren voor individuele teamleden?

Nee, de instellingen voor Slimme synchronisatie gelden voor het hele team of worden ingesteld door individuele teamleden. De teamleden kunnen hun eigen instellingen voor Slimme synchronisatie beheren op apparaat-, map- en bestandsniveau.

Kan ik de instellingen voor Slimme synchronisatie beheren op mapniveau?

Nee, de instellingen voor Slimme synchronisatie zijn van toepassing op alle mappen.

Kan ik mijn team afmelden voor de systeemextensie?

Ja. Meer informatie over het afmelden van je team voor de systeemextensie