Opmerkingen toevoegen aan een specifiek gedeelte van een bestand

Je kunt een opmerking toevoegen over een specifiek deel van een bestand als je op dropbox.com aan een ondersteund bestandstype werkt. Dit doe je als volgt:

1. Open het bestand waaraan je een opmerking wilt toevoegen. Er verschijnt een pop-upbericht met de tekst Selecteer een gebied waaraan je een opmerking wilt toevoegen.
  2. Sleep om het gewenste gebied te markeren.
  3. Klik op het tekstvak met de tekst Typ een opmerking, voeg je opmerking toe en klik op Plaatsen.

Opmerkingen toevoegen aan een video- of audiobestand

Opmerkingen bewerken, verwijderen of verbergen