Welke bestandstypen kan ik openen in de voorbeeldweergave van Dropbox?

Als je bestandstype niet wordt vermeld in dit artikel, kan Dropbox het niet openen in de voorbeeldweergave. Je kunt het bestand dan nog wel openen door het eerst te downloaden.

In dit artikel kun je eenvoudig zoeken naar een bestandstype door op het toetsenbord op Ctrl‑F (Windows) of op Command‑F (Mac) te drukken.

Een lijst weergeven met alle bestandstypen die je op een mobiel apparaat kunt openen in de voorbeeldweergave van Dropbox

Waarom kan ik mijn bestand niet bekijken in de voorbeeldweergave?

Als je een bestand niet kunt openen in de voorbeeldweergave, wordt dat bestandstype mogelijk niet ondersteund door Dropbox. Het kan ook zijn dat het bestand te groot is om te openen in de voorbeeldweergave. In de tabel in dit artikel kun je de limieten voor bestandsgrootte en ondersteunde bestandstypen controleren.

Je kunt ook dit artikel over veelvoorkomende foutmeldingen en oplossingen bekijken.

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als presentatie

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als presentatie bekijken in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand de limiet voor bestandsgrootte in de tabel niet overschrijdt.

Bestandstype

Limiet voor bestandsgrootte

.key

288 MB

.keynote

288 MB

.odp

288 MB

.ppt

288 MB

.pptm

288 MB

.pptx

288 MB

.xd

1 GB

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als afbeelding

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als afbeelding bekijken in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand de limiet voor bestandsgrootte in de tabel niet overschrijdt.

Bestandstype

Limiet voor bestandsgrootte

.3fr

200 MB of 50 megapixels

.ai

256 MB of 50 megapixels

.arw

200 MB of 50 megapixels

.bmp

100 MB of 50 megapixels

.cr2

200 MB of 50 megapixels

.crw

200 MB of 50 megapixels

.dcr

200 MB of 50 megapixels

.dcs

200 MB of 50 megapixels

.dng

200 MB of 50 megapixels

.dwg

*Alleen Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- en Education-accounts

100 MB

.erf

200 MB of 50 megapixels

.gif

100 MB of 50 megapixels

.heic

100 MB of 50 megapixels

.jpeg

100 MB of 50 megapixels

.jpg

100 MB of 50 megapixels

.kdc

200 MB of 50 megapixels

.mef

200 MB of 50 megapixels

.mos

200 MB of 50 megapixels

.mrw

200 MB of 50 megapixels

.nef

200 MB of 50 megapixels

.nrw

200 MB of 50 megapixels

.orf

200 MB of 50 megapixels

.pef

200 MB of 50 megapixels

.png

100 MB of 50 megapixels

.ppm

100 MB of 50 megapixels

.psd

1024 MB of 50 megapixels

.r3d

200 MB of 50 megapixels

.raf

200 MB of 50 megapixels

.rw2

200 MB of 50 megapixels

.rwl

200 MB of 50 megapixels

.sr2

200 MB of 50 megapixels

.svg

48 MB of 50 megapixels

.svgz

48 MB of 50 megapixels

.tif

200 MB of 50 megapixels

.tiff

200 MB of 50 megapixels

.wbmp

100 MB of 50 megapixels

.webp

100 MB of 50 megapixels

.x3f

200 MB of 50 megapixels

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als video

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als video bekijken in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand de limiet voor bestandsgrootte in de tabel niet overschrijdt.

Bestandstype

Limiet voor bestandsgrootte

.3gp

18 GB

.3gpp

18 GB

.3gpp2

18 GB

.asf

18 GB

.avi

18 GB

.dv

18 GB

.m2t

18 GB

.m4v

18 GB

.mkv

18 GB

.mov

18 GB

.mp4

18 GB

.mpeg

18 GB

.mpg

18 GB

.mts

18 GB

.mxf

*Alleen Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- en Education-accounts

50 GB

.ogv

18 GB

.rm

18 GB

.ts

18 GB

.vob

18 GB

.webm

18 GB

.wmv

18 GB

Bestandstypen die je als zipbestand kunt bekijken in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als zipbestand bekijken in de voorbeeldweergave. Dit houdt in dat je een lijst ziet van alle bestanden en mappen die zijn opgenomen in het zipbestand.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand kleiner is dan 512 MB.

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Bestandstypen die je als audio kunt beluisteren in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als audio beluisteren in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand kleiner is dan 1 GB.

.aac

.air/.aiff

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.ogg

.wav

.wma

Bestandstypen die je als tekstbestand kunt bekijken in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als tekstbestand bekijken in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand kleiner is dan 8 MB.

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.script

.scm

.scss

.sh

.sml

.sql

.swift

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als document

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als document bekijken in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand de limiet voor bestandsgrootte in de tabel niet overschrijdt.

Bestandstype

Limiet voor bestandsgrootte

.csv

40 MB

.doc

160 MB

.docm

160 MB

.eps

256 MB

.numbers

40 MB

.ods

40 MB

.odt

40 MB

.otf

32 MB

.pages

40 MB

.pdf

500 MB

.ps

256 MB

.rtf

160 MB

.sketch

1 GB

.ttf

32 MB

.xd

1 GB

.xls

40 MB

.xlsx

40 MB

Bestandstypen die je als link kunt bekijken in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als snelkoppeling naar de website bekijken in de voorbeeldweergave.

De voorbeeldweergave werkt alleen als het bestand kleiner is dan 10 MB.

.url

.webloc

.website