Dropbox-meldingen inschakelen

Bijgewerkt Jan 15, 2024

Je kunt meldingen op je computer inschakelen om op de hoogte te blijven van wijzigingen in je Dropbox-account. Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je ook pushmeldingen inschakelen.

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe teams met Dropbox eenvoudig samenwerken aan materiaal.

Meldingen inschakelen op je computer

De desktopapp kan meldingen op je computer weergeven bij wijzigingen in je Dropbox-account. Doe het volgende om te kiezen welke meldingen je wilt ontvangen:

1. Open je voorkeuren voor de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik op het tabblad Meldingen.
  3. Schakel de vakjes onder Stuur mij meldingen over in of uit om aan te geven welke meldingen je wilt ontvangen.

Meldingen op een iOS-apparaat in- of uitschakelen

Je ontvangt pushmeldingen van de Dropbox-app voor iOS wanneer je uitnodigingen voor gedeelde mappen ontvangt en wanneer links met je worden gedeeld. Je kunt deze meldingen als volgt in- of uitschakelen:

1. Open Instellingen op je apparaat.
  2. Selecteer Meldingen.
  3. Selecteer Dropbox.

Wil je iets anders doen?