Accountinstellingen voor Dropbox Paper wijzigen

Hoe kan ik de instellingen van mijn Paper-account wijzigen?

1. Open Dropbox Paper.
    • Als je je in een document bevindt, ga je naar de activiteitenstream door te klikken op de pijl-terug.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Kies Instellingen.

Je kunt de volgende acties uitvoeren via Instellingen:

• Je profielfoto wijzigen.
  • Je accountgegevens bewerken.
  • Toegang van al je mobiele apparaten verwijderen.
  • Koppelen met Google.
  • Je instellingen voor meldingen wijzigen.

Hoe kan ik mijn profielfoto toevoegen of wijzigen?

Je kunt je profielfoto (of avatar) instellen in Dropbox of in de instellingen van het Paper-account. Je stelt als volgt je profielfoto in Paper in:

1. Open Dropbox Paper.
    • Als je je in een document bevindt, ga je naar de activiteitenstream door te klikken op de pijl-terug.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Wijs de cirkel voor de profielfoto aan en klik op Profielfoto toevoegen/wijzigen.
  5. Blader en upload een profielfoto.